Yli 11 000 illan jälkeen legendaarinen Irish Pub O´Malley´s jää hotellikiinteistön remontin myötä tauolle – toukokuussa Vaasanpuistikolle avautuu The Alley Pub


15.4.2024

Osuuskauppa KPO:n omistaman Original Sokos Hotel Royalin muutostyöt jatkuvat hotellin Central-osassa, jonne rakentuu noin 130 huonetta ja pysäköintilaitos.

”Vuodesta 1994 lähes yhtäjaksoisesti vaasalaista ravintolaelämää rikastuttanut ja täten jo useampien sukupolvienkin kokema legendaarinen Irish Pub O´Malley´s jää kiinteistössä tapahtuvan mittavan hotelliremontin myötä tauolle. Legendaarinen pubi on avoinna viimeistä kertaa 30.4.2024, ja vappupäivän jälkeen käynnistyy kiinteistön mittava remontti sekä tontille tulevan pysäköintilaitoksen rakentaminen. O´Malley´n tarina jatkuu pienesti ehostettuna sen avautuessa uudelleen tutussa osoitteessa arviolta vuoden 2025 loppupuolella,” Osuuskauppa KPO:n matkailu- ja ravitsemistoimialan toimialajohtaja Riku Asukas kertoo.

Toukokuun alkupuolella avautuu nykyisen Butcher&Banker ravintolan tiloihin myös uusi Pubi nimeltään The Alley, Butcher&Banker ravintola puolestaan sulkee ovensa 2.5. heti vapun jälkeen. The Alley tuo uuden ja rennonletkeän Pubin Vaasaan, ja nimi juontuu sijainnista Hallinkujan ja Vaasanpuistikko 18 kulmassa.

The Alley on uusi kohtaamispaikka, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisesta O’Malley’s pubista. Se tarjoaa elävää musiikkia, tutun henkilökunnan ja laajan juomavalikoiman esikuvana toimivan pubin tapaan. The Alley tulee olemaan paikka, jossa viihtyvyys ei ole kiinni viikonpäivästä, vaan jokainen päivä on mahdollisuus nauttia hyvästä seurasta ja tunnelmasta. Toukokuussa avautuva The Alley toivottaa tervetulleeksi niin vanhat kuin uudetkin vieraat luomaan yhdessä unohtumattomia hetkiä ja uusia perinteitä. Tämä on paikka, jossa afterwork-juomat, penkkiurheilu ja viikonlopun juhlinta saavat uuden kodin. Lämpimästi tervetuloa The Alleyyn – paikkaan, jossa hyvät tarinat saavat alkunsa.

Lisätietoja:

Osuuskauppa KPO
Riku Asukas, toimialajohtaja, Osuuskauppa KPO, puh. 050 388 3488, riku.asukas@sok.fi