Vaasan Amarillossa tiistaina 28.7. vieraillut asiakas on voinut olla Covid19-tartuttava – paikalla olleiden syytä tarkkailla oireitaan


3.8.2020

Vaasan Amarillossa viime tiistai iltana 28.7. klo 19-21 välisenä aikana asioineella henkilöllä on myöhemmin todettu Covid19-infektio. Hän on saattanut ravintolassa ollessaan olla tartuttava.

– Saimme asiasta tiedon tänään, kun Vaasan tartuntataudeista vastaava johtava ylilääkäri otti meihin yhteyttä, toteaa toimialajohtaja Riku Asukas. Amarillossa toiminta on ollut tämän hetkisten ohjeistusten mukaista ja hygienia – ja turvallisuusohjeita on noudatettu tarkasti. Mikäli ravintolassa samaan aikaan olleilla ilmaantuu oireita,
on heidän syytä hakeutua VSHP:n infektiopäivystykseen.

– Vieraidemme ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys on meille tärkeää ja siksi tiedotamme tästä Vaasan Sairaanhoitopiirin lisäksi luonnollisesti myös itse.
Pidämme hotelleissamme ja ravintoloissamme tehostetusti huolta siivouksesta ja hygieniasta. Tämä on valitettava muistutus siitä, että koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne ei ole ohi ja meidän jokaisen on tärkeää huolehtia omalta osaltamme ohjeistuksista, kuten käsihygieniasta ja turvaväleistä tarkasti. Tapahtunut on tärkeä muistutus siitä, että vähänkään oireisena ei nyt tulisi liikkua ihmisjoukoissa ja jokaisen tulisi toimia mahdollisimman vastuullisesti, jatkaa Riku Asukas.

Osuuskauppa KPO

Riku Asukas, toimialajohtaja