Tarja Laakso ja Kai Ala-Heikkilä saivat Ässäpäällikkö-tunnustukset S-ryhmän S-Päällikköpäivillä


5.9.2022

S-ryhmän joka toinen vuosi järjestettävät valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Oulussa Ouluhallissa lauantaina 3.9. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä. Valinnan kriteereinä olivat asiakastyytyväisyys, useamman vuoden tuloksellinen toiminta, työyhteisön johtaminen ja henkilöstön hyvinvointi sekä oman yksikön ja ketjutoiminnan menestyksellinen toteuttaminen ja kehittäminen.

Tänä vuonna palkittiin 19 upeasti työssään menestynyttä Ässäpäällikköä, ja kaksi palkituista on Osuuskauppa KPO:lta: Tarja Laakso palvelupäällikkö Prisma Liisanlehto Vaasa sekä Kai Ala-Heikkilä myyntipäällikkö Maakunnan auto Seinäjoki.

”Tarja on johtanut isoa työryhmää Vaasassa Kotirannan Prismassa menestyksellisesti jo pitkään vastaten kassoista, infosta ja myös koko talon työvuorosuunnittelusta. Uuden keväällä avatun Prisma Liisanlehto Vaasan avausprosessiin ja haasteisiin Tarja tarttui esimerkillisellä innolla ja rohkeudella” luonnehtii Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

”Kai on pitkän linjan automyynnin ammattilainen, hänen tiiminsä on pärjännyt hyvin viime vuosien haasteellisessa markkinatilanteessa. Kai tiimeineen on toteuttanut yrityksen ja autoliikkeen asiakasuskollisuusstrategiaa menestyksellisesti. Tästä konkreettinen osoitus on muun muassa Kauppalehden julkaiseman asiakasuskollisuustutkimuksen 1. sija kaikista Suomen autoliikkeistä” Biskop jatkaa.

Osuuskauppa KPO

Toimitusjohtaja Kim Biskop