Suomen ensimmäinen Rosso Pizza avattiin Vaasaan Prisma Kotirantaan


2.12.2021

Prisma Kotirannan tiloihin on tehty uudistuksia viime viikkojen ajan ja tänään 2.12. avattiin Suomen ensimmäinen Rosso Pizza -ravintola, joka on suunnattu kaikille hyvän pizzan ystäville. Se haluaa olla osa ihmisten arkea, kauppareissuja, viikonloppuja, juhlia ja kaikkea siltä väliltä. Ravintolasta voi noutaa mukaan tai syödä paikan päällä, kuljetuspalvelut tulevat myös käyttöön heti alkuvuodesta 2022.

Rosso Pizzasta löytyy kolmenlaisia pizzoja: Rosso Klassikot, Rosso Reilut sekä Rosso Pannupizzat. Rosso Klassikot ovat monelle tuttuja pizzoja, kun taas Rosso Reilut luovat uusia makuyhdistelmiä täytteineen. ”Pannupizzaa on kyselty ja toivottu kauan. Koronapandemian alettua keväällä 2020 valmistimme pannupizzoja Vaasassa ja Kokkolassa Prismoihin myyntiin ja ne saavuttivat suuren suosion. Nyt tuomme pannupizzan takaisin ja sitä saa jatkossa Prisma Kotirannan ravintolastamme” kertoo Osuuskauppa KPO:n toimialajohtaja Riku Asukas.

Rosso Pizza tulee työllistämään noin 12-15 henkilöä ja asiakaspaikkoja on 54. Ravintolan sisustuksen on suunnitellut Visionary Design Partnersin Jaana Ekman. ”Vaikka konseptissa pizzojen nouto ja kuljetus näyttelevät isoa osaa, niin luulen että tulevaisuudessa tässä tyylikkäässä ja kauniissa ravintolassa moni haluaa nauttia pizzansa myös paikan päällä”, jatkaa Riku Asukas.

Prisma Kotirantaan valmistuu myös Hesburger, jonka on tarkoitus avata ovensa alkuvuodesta 2022.

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Riku Asukas