Sokos palaa juurilleen kauppakeskus Rewelliin


26.6.2023

Osuuskauppa KPO avaa Sokos myymälän Vaasan kauppakeskus Rewellin H&M:n nykyisiin tiloihin. Myymälä rakentaminen aloitetaan alkuvuodesta 2024 ja se tullaan avaamaan keväällä 2024.

”Siitä lähtien kun ilmoitimme, että Sokos palaa Vaasan keskustaan on Sokoksen tarkempaa sijoituspaikkaa spekuloitu. Meillä on ilo kertoa, että Sokos palaa juurilleen. Eli juuri samalle paikalle missä se aikanaan sijaitsi” kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Sokoksen avaamisen myötä Rewellissä sijaitsevan Emotionin palvelut tulevat siirtymään osaksi Sokos myymälää ja samalla kauneuden sekä kosmetiikan tuotteiden myynti ja valikoimat laajenevat. Emotion Rewellin henkilökunta siirtyy Sokoksen työntekijöiksi ja uusien työntekijöiden rekrytointi käynnistyy loppuvuoden aikana.

Sokos on tavarataloketju, joka on jo 71 vuoden ajan palvellut suomalaisia kuluttajia tarjoamalla laajan valikoiman kauneuden, muodin ja kodin sisustuksen tuotteita ja palveluja. Sokoksen fokuksessa on tunnettujen merkkien lisäksi henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu. Tänä vuonna uudistettu verkkokauppa sokos.fi palvelee asiakkaita 24/7.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kim Biskop
Market-toimiala toimialajohtaja Antti Paananen
Kiinteistötoiminta talousjohtaja Matti Laukka