S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden parhaimmistoa palkittiin – Sokos Hotellien valio löytyi Vaasasta


19.4.2023

Osuuskauppa KPO:n hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset putsasivat palkintopöytää, kun S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan parhaimmistoa palkittiin 17.–18.4. Tampereella järjestetyssä jättitapahtumassa. Vuoden 2022 hotelliksi valittiin Vaasan Original Sokos Hotel Vaakuna ja vaikuttavimmasta palveluteosta palkittiin Toni Aarniviita, Vaasa Amarillosta. Pohjanmaalle suuntasi liuta muitakin palkintoja.

SOK:n Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus palkitsi tänä vuonna ennätysmäärän loistavia hotelli- ja ravintola-alan yksilö- ja tiimisuorituksia S-ryhmästä – yhteensä 30 sarjassa. Osuuskauppa KPO:sta palkittiin useita mara-alan menestyjiä:

• Vuoden hotelli: Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa
• Vuoden vaikuttavin palveluteko: Toni Aarniviita, Amarillo Vaasa
• Vuoden hotellien ruokaravintola: Frans & Nicole, Vaasa
• Vuoden onnellistajat, myyntipalvelu: Jaana Vaismaa ja Emma Soininen-Strömman, Osuuskauppa KPO:n Vaasan myyntipalvelu

S-ryhmällä on noin 460 ravintolaa ja 45 Sokos Hotellia, joissa upea henkilökunta tekee päivittäin työtä koko sydämellään parhaan asiakaskokemuksen luomiseen. Osuuskauppa KPO:n kolme hotellia sijaitsevat Vaasassa ja Kokkolassa ja parikymmentä ravintolaa eri pohjalaismaakunnissa suurimmissa keskuksissa.

”Tunnustukset ovat upea saavutus monien erinomaisesta työpanoksesta. Olemme viime vuosina erityisesti panostaneet asiakaskokemukseen ja henkilökunnan työhyvinvointiin, toiminnan kehittämisen ohella on pystytty toteuttamaan myös upeita hotelli- ja ravintolauudistuksia”, kertoo Riku Asukas Osuuskauppa KPO:n mara-toimialajohtaja.

”Hyvät hetket eivät ole sattumaa ja ansiokkaan työn tulokset näkyvät. Iso kiitos meidän taitavalle ja sitoutuneelle henkilökunnallemme. Hyvä draivi ja fiilis työyhteisössä nostavat myös asiakkaiden tunnelmaa. Olen todella ylpeä meidän joukkueesta” jatkaa Asukas.

Lisätietoja:

Osuuskauppa KPO

Riku Asukas, toimialajohtaja matkailu- ja ravitsemiskauppa