S-market Sundom avattiin


15.2.2024

Osuuskauppa KPO:n S-market-ketjun 34. myymälä avattiin Vaasan Sundomiin torstaina 15.2.2024. Uuden konseptin mukaista S-marketia olivat avaamassa Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop sekä Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand.

Lähes tuhannen neliön kokoinen S-market tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja laajan valikoiman. Kaksi itsepalvelukassaa nopeuttavat erityisesti pienten ostosten tekemistä. Marketin pihassa palvelee lisäksi ABC-automaattiasema sekä kaksi sähköautojen latauspistettä. Pysäköintipaikkoja piha-alueella on 130.

”Hienoa päästä avaamaan uusi pitkään suunniteltu S-market Sundomiin. Uusi myymälä tuo monipuolisen kaupan alueen asiakkaille, täällä arkipäivän ostokset voi tehdä nopeasti ja joustavasti” kertoo Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale ketjujohtaja Jarmo Palola.

Nykyaikainen myymälä ja energiaa säästävät ratkaisut

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys ovat ohjanneet rakentamista. Myymälän lämmitysmuotona on kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Katolla on yli 200 aurinkopaneelia, jotka tulevat tuottamaan 10-15 % myymälän tarvitsemasta energiasta. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Rakennusurakoitsijana toimi WestGroup Oy Ab Vaasasta ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.

”Osuuskauppa KPO on investoinut lähes 150 miljoonaa euroa viimeisien vuosien aikana Vaasan seudulle. KPO:n historian suurin investointi Prisma Liisanlehto valmistui kaksi vuotta sitten ja parhaillaan käynnissä on Original Sokos Hotel Royalin mittava uudistus. Tulemme jatkamaan investointejamme toimialueellamme, alueen taloutta tukien, työpaikkoja luoden ja palveluita kehittäen” kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

OSUUSKAUPPA KPO