S-market Gerby uudistui täysin


9.11.2020

Uudistustyöt Gerbyn S-marketissa on saatu valmiiksi. Myymälässä tehtiin kokonaisvaltainen remontti, jossa koko S-marketin ilme päivitettiin sekä sisältä että ulkoa uuden S-market konseptin mukaiseksi. Myymäläuudistus näkyy erityisesti hedelmä- ja vihannes-, leipä- sekä juomaosastolla. Koko myymälän valikoima on muokattu vastaamaan yhä enemmän asiakkaidemme toiveita.

Kaikki kylmäkalusteet uusittiin ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus huomioiden. Myymälän valaistus vaihdettiin energiatehokkaisiin Led-valaisimiin. Uusien myymäläkalusteiden myötä pääkäytävä ja kassa-alue avartuivat huomattavasti ja myymälään tuli kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista. Uudenmalliset kylmäkalusteet toivat myös lisää tilaa pakasteille.

”Gerby on yksi KPO:n vilkkaimmista S-marketeista ja sen vuoksi olikin selvää, että se on kärkipäässä uusittavien listalla S-market konseptin uusiutuessa valtakunnallisesti. Uudistuksen myötä koko myymälän ilme raikastui ja päivittyi modernimmaksi ja valikoima monipuolistui entisestään. Kaikki Osuuskauppa KPO:n 32 S-markettia uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja