Prisma Kotiranta uudistuu


29.9.2023

Osuuskauppa KPO remontoi Prisma Kotirannan liiketiloja ja julkisivua Vaasassa. Uudistus näkyy asiakkaalle aiempaa sujuvampana ja helpompana asiointina sekä laajempina valikoimina. Uudistus valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2024.

Mittava uudistus alkaa olla sisätilojen osalta loppusuoralla ja työt siirtyvät ulos. Myymälän ilme muuttui uuden Prisma-konseptin mukaiseksi. Kalusteita uusittiin ja värimaailma muuttui raikkaan moderniksi. Osastot päivitettiin entistä selkeämmiksi kokonaisuuksiksi. Uudistuksen yhteydessä päivittäistavaraosaston pinta-ala kasvoi, mikä mahdollisti valikoiman kasvattamisen ja monipuolistamisen. Myös Ruokatorin palvelulinjasto uusittiin.

Uudistuksen yhteydessä kassa-alueelle tuli lisää itsepalvelukassoja ja ne siirrettiin keskeisemmälle paikalle kassalinjastossa. S-Pankki- ja infopisteet kokevat myös ison muutoksen, infon osalta muutostyöt ovat vielä kesken. S-Pankkipiste siirtyi toiseen paikkaan ja uudet ajanmukaiset tilat parantavat palvelua merkittävästi. Infopiste saa kokonaan uuden ilmeen ja palvelutiski avartuu ja kasvaa.

Uudistuksen myötä Prisman tekniikkaa päivitettiin ympäristöystävällisillä ja energiatehokkailla ratkaisuilla ja laitteistoilla. Energiatehokkuutta parannettiin esimerkiksi uusimalla kaikki kylmäkalusteet. Prismaan tuli uusi C02-kylmälaitos ja ovelliset kylmäkalusteet sekä uudet pakkas- ja kylmätilat takatiloihin. Myös muuta talotekniikkaa ajanmukaistettiin.
Prisman julkisivu uudistetaan kokonaan ja ulkoilme tulee muuttumaan huomattavasti. Julkisivu verhoillaan Paroc-levyillä ja uudet rakennusta kiertävät kulissit toteutetaan lamellirakenteilla. Muita pintoja uusitaan sekä huoltomaalataan. Valomainokset uusitaan ja ulkovalaistus päivitetään. Julkisivuun tulee myös jättinäyttö.

”Käynnissä oleva uudistus on hyvin kokonaisvaltainen kasvojenkohotus Kotirannan Prismalle niin sisä- kuin ulkoalueidenkin osalta” kertoo Prismajohtaja Camilla Lundell. ”Toivotan asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uusittuun myymälään ja tutkitusti edulliseen hintatasoon” Lundell jatkaa.

”Kun viimeisen parin vuoden aikana valmistuneet ja käynnissä olevat investoinnit Vaasan valmistuvat on KPO panostanut noin150 miljoonaa asiakasomistajien palveluverkoston parantamiseen yksistään Vaasan talousalueella. Onnistuneet panostukset ovat nyt jo näkyneet merkittävänä kasvuna sekä myyntivolyymeissa että euroissa.” toteaa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Lisätietoja:
Osuuskauppa KPO
Kim Biskop toimitusjohtaja
Camilla Lundell Prismajohtaja