Osuuskauppa KPO palkkaa jälleen yli 1 200 kesätyöntekijää


5.1.2023

Osuuskauppa KPO tarjoaa tulevana kesänä työpaikan vähintään 1 200:lle kesätyöntekijälle. Puolet työllistyvät pidempikestoisiin kesätyöjaksoihin ja puolet kaksi viikkoa kestäviin palkallisiin harjoittelujaksoihin. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee asiakaspalvelun parissa esimerkiksi myyjinä, tarjoilijoina ja liikennemyymälätyöntekijöinä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti ympäri KPO:n toimialuetta.

Vastuullista kesätyöllistämistä

KPO vuosittain tarjoamat yli 1200 kesätyöpaikkaa jakautuvat ympäri kaikkia pohjalaismaakuntia. Eniten työpaikkoja on toki tarjolla Vaasan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan seuduilla.

”Pohjalaismaakunnissa on hyvä asua, työskennellä ja opiskella. Alue kehittyy ja kasvaa, monipuolisesti työpaikkoja löytyy sekä meiltä että muualta. Merta edemmäs ei tarvitse lähteä kalaan. Meiltä KPO:sta on mahdollista saada se ihan ensimmäinen hyvä työelämäkokemus” kertoo toimitusjohtaja Kim Biskop.

”KPO:lla kesätyöntekijät perehdytetään työtehtäviin huolella. Toimipaikassa tehtyä perehdytystä täydentää keskitetysti suoritettu verkkoperehdytys. Työkalupakista löytyy lisäksi myös harkkapassi, jonka avulla kokemattomimmat työntekijät perehdytetään työelämän perustaitoihin” kertoo henkilöstöjohtaja Leif Lindberg.

”Kesätyön päätyttyä voimme tarjota monelle myös pysyvämmän työpaikan. Esimerkiksi opiskelujen ohella on mahdollisuus jatkaa töitä” Lindberg jatkaa.

”KPO on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Nuoret jotka eivät vielä ole varmoja olisiko myyntitykin, kokin tai vaikka tarjoilijan pesti sopivin, voivat käydä testaamassa kesätyöpelin avulla mihin tehtävään sopisivat tämän linkin takaa: Testaa mihin S-ryhmän kesätyöhön sopisit! | Oikotie Työpaikat

KPO:n kesätyöhaku on auki 9.1.-31.3.2023. Mahdollisista Tutustu työelämään ja tienaa- kesäharjoittelupaikoista tiedotetaan myöhemmin keväällä.

Osuuskauppa KPO on Suomen suurimpia alueosuuskauppoja ja alueensa ainoa miljardiluokan konsernin emoyritys. KPO toimii Kokkolan, Vaasan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla ja harjoittaa market-kaupan lisäksi polttoneste-, matkailu- ja ravitsemis- sekä autokauppaa. Vuoden 2022 lopussa KPO työllisti yli 2 000 kaupan- ja palvelualan ammattilaista.