Osuuskauppa KPO on yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista jo yhdeksättä kertaa peräkkäin


21.3.2024

Suomen Innostavimmat työpaikat on jälleen palkittu. Työelämän asiantuntijayhtiö Eezy Flow myöntää vuosittaiset tunnustukset parhaat henkilöstötutkimustulokset saavuttaneille organisaatioille. Osuuskauppa KPO sijoittui suuryritysten sarjassa neljänneksi.

Erityisesti johtamiskulttuuri koetaan KPO:ssa tavanomaista parempana. Henkilöstön halukkuus suositella KPO:ta työnantajana on niin ikään vahvaa, eNPS:n ollessa 51. KPO:lla työtyytyväisyyttä mitataan tutkimuksella vuosittain.

”Haasteet ja vahvuudet vaihtelevat yksiköittäin ja tiimeittäin, joten on tärkeää pureutua tiimi- ja yksikkötason tuloksiin”, sanoo KPO:n henkilöstöjohtaja Leif Lindberg.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus myönnetään vuosittain niille Eezy Flown PeoplePower®-tutkimukseen osallistuneille organisaatioille, joiden henkilöstötutkimustulokset ovat olleet poikkeuksellisen hyvät.

“Innostavalla työpaikalla, jossa henkilöstö on sitoutunut yhteiseen tavoitteeseen ja suosittelee työnantajaansa, on tutkitusti vaikutusta koko organisaation tuloksellisuuteen. Tämä luo merkittävän kilpailuedun. On ollut erityisen hienoa nähdä, että systemaattisella johtamisella ja henkilöstökokemuksen kehittämisellä on saatu parempia tuloksia myös haastavina aikoina.“ -Johanna Lehmus, johtaja, Tutkimus & Tieto, Eezy Flow.

”Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisessä
panostaen erityisesti työolosuhteisiin sekä henkilökunnan työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Meillä on myös erinomaiset henkilöstöedut sekä palkitsemisjärjestelmä koko henkilökunnalle” KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop sanoo.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kim Biskop
Henkilöstöjohtaja Leif Lindberg