Osuuskauppa KPO on Suomen toiseksi innostavin työpaikka


16.3.2023

Osuuskauppa KPO on valittu Suomen innostavimpien työpaikkojen listalla toiseksi. Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joiden henkilöstön omistautuneisuus on erityisen korkealla tasolla. Tunnustuksen myönsi Eezy Flow, joka on Suomen merkittävin henkilöstötutkimusyhtiö. Osuuskauppa KPO sijoittui toiseksi suurten organisaatioiden, yli 1 000 henkilöä työllistävien -sarjassa.

Osuuskauppa KPO:lla työtyytyväisyyttä mitataan tutkimuksella vuosittain. Vastausprosentti on ollut korkea, viime vuonna lähes 90 % henkilöstöstä vastasi tutkimukseen.

KPO:ssa työtyytyväisyys on jo vuosia ollut erinomaisella tasolla. Parhaiten arvioitiin toteutuvan mm. oikeudenmukainen palkitseminen, päätöksenteon tehokkuus ja onnistunut työn organisointi. Tutkimuksessa nousi esiin myös henkilöstön usko valoisaan tulevaisuuteen. Työntekijöistä jopa yhdeksän kymmenestä on valmis suosittelemaan työnantajaansa.

”Olemme ilahtuneita erinomaisesta sijoituksestamme Suomen innostavimpien työpaikkojen listalla. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisessä panostaen erityisesti työolosuhteisiin sekä henkilökunnan työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Meillä on myös erinomaiset henkilöstöedut sekä palkitsemisjärjestelmä koko henkilökunnalle” KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop sanoo.