KPO:n Sale-myymälät uudistuivat


19.12.2023

Osuuskauppa KPO on päivittänyt Sale-ketjun myymäläilmeitä ja palveluita alueellaan. Loppuvuoden aikana ovat viimeisetkin myymälät siirtyneet uuteen aikaan, kun kahden vuoden myymäläuudistusurakka on saatu päätökseen. Uuden konseptin myymälöissä on nyt raikkaampi ja avarampi tunnelma sekä selkeät esillepanot.

Osuuskauppa KPO:lla on 29 Sale-myymälää sekä ABC asemien yhteydessä lisäksi viisi Sale-myymälää toiminta-alueellaan. Sale-ketju on kasvattanut myyntiään viime vuosina tasaisesti. Toimipaikkojen vahvuuksia ovat läheisyys, helppo ja nopea asiointi sekä laajat aukioloajat. Kaikissa Sale-myymälöissä on nyt toteutettu miljööuudistukset. Myymälöissä on nyt uusi raikas ja moderni värimaailma. Kalusteita on uusittu, seiniä maalattu ja teippaukset ja opasteet vaihdettu. Kaikissa Sale-myymälöissä on nyt myös pikakassa asiointia nopeuttamassa. Osassa myymälöitä tehtiin samalla suurempi remontti, jossa uusittiin kaikki kylmälaitteista lähtien. Salen avaintuoteryhmät ovat valmisruoat, hedelmät ja vihannekset sekä leipomotuotteet. Konseptipäivityksen myötä näissä näkyykin suurimmat muutokset. Uusien kalusteratkaisujen ansiosta esillepanot ovat näyttävämmät ja miljööuudistuksen yhteydessä oli hyvä hetki kehittää myymälöiden valikoimia entistä osuvimmiksi.

”Rauhallinen värimaailma, visuaaliset elementit ja kalusteratkaisut tuovat myymälät uudelle vuosikymmenelle ja tekevät niistä ajan hengen mukaisia ostospaikkoja. Sale-myymälöitä meillä on sekä kaupungeissa ja maaseudulla. Asiakaskunnassa ja -tarpeissa on eroavaisuuksia, joten myymälöiden valikoimat ovat aiempaa räätälöidympiä” kertoo Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale ketjujohtaja Jarmo Palola.

OSUUSKAUPPA KPO
Lisätietoja: Jarmo Palola, S-market ja Sale ketjujohtaja