KPO:n Kannustajat-ohjelmasta yli 68 000 € tukea pohjalaismaakuntien urheiluseuroille


2.2.2023

Osuuskauppa KPO tukee pohjalaisia seuroja ja harrastusyhdistyksiä Kannustajat-ohjelman kautta, jossa KPO:n asiakasomistajat keräävät omilla ostoksillaan rahaa suosikkiseuralleen. Vuonna 2022 mukana toiminnassa oli 127 seuraa eri puolilta KPO:n toimialuetta ja tukea näille maksettiin yhteensä yli 68 000 euroa. Aktiivisimmin ohjelmaa hyödyntäneet seurat ansaitsivat siitä tuhansien eurojen tuen toiminnalleen.

”Tuemme alueellamme toimivien seurojen ja harrastusyhdistysten toimintaa ja kannustamme ihmisiä liikkumaan. Lasten ja nuorten harrastaminen on meille erityisen tärkeää. Kannustajat-ohjelma tarjoaa asiakasomistajillemme vaivattoman tavan tukea oman suosikkiseuran toimintaa. Viime vuonna ohjelmassa oli mukana pitkälti toistasataa seuraa, joita kannustamaan liittyi lähes 1800 perhettä tai muuta taloutta. Pohjalaisten aktiivisen osallistumisen ansiosta pystyimme myös maksamaan tukea seuroille ennätyksellisen paljon” iloitsee Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Yksi mukana olleista seuroista oli IK Falken Pedersörestä. ”Seurallamme oli viime vuonna 65 Kannustajaa ja saimme ohjelman avulla kerättyä yli 2600 euroa tukea. Toimimme täysin vapaaehtoisten voimin ja talkootyöllä. Kannustajien ansiosta olemme pystyneet kasvattamaan toimintaamme ja tarjoamaan liikunnallista tekemistä alueen lapsille ja nuorille” kertoo Sune Lind IK Falkenista.

Lisätietoja:

Kim Biskop, toimitusjohtaja