Kerää ja Skannaa -palvelu käyttöön Kokkolan Prismassa


17.2.2023

Osuuskauppa KPO on avannut asiakasomistajilleen uuden Kerää ja Skannaa -palvelun Kokkolan Prismassa. Palvelussa asiakas kerää ostoksensa suoraan ostoskasseihin ja skannaa ne itse jo myymälää kiertäessä. Lopuksi ostokset maksetaan tulostuskuitin avulla ilman perinteistä kassavaihetta.

Kerää ja skannaa -palvelu helpottaa kauppakierrosta erityisesti silloin, kun ostettavaa on paljon kerralla. Kassalla ostoksia ei tarvitse purkaa ja pakata uudelleen.

Ostosten tekemiseen tarvittavat käsiskannerit on sijoitettu Prismassa sisäänkäyntien luokse. Samasta paikasta löytyvät myös käyttöohjeet ja henkilökunta opastaa tarvittaessa palvelun käytössä. Palvelun saa käyttöönsä, kun näyttää ensimmäisellä kerralla käsiskannerin ottaessaan S-etukorttia. Asiakasomistajuus ja täysi-ikäisyys on ehto palvelun käyttämiselle.

”Kerää ja skannaa -palvelu on toivottu lisä palveluihimme. Käsiskannerit säästävät aikaa erityisesti isojen ruokaostosten yhteydessä, kun ei tarvitse odottaa perinteiselle kassalle ja laittaa tuotteita yksitellen liukuhihnalle ja pakata niitä enää uudestaan” kertoo Prismajohtaja Veli-Matti Haarala.

Osuuskauppa KPO:n Prismoista Kerää ja Skannaa – palvelu on käytössä Vaasassa Prisma Kotirannassa ja Prisma Liisanlehdossa. Pietarsaareen ja Ylivieskaan palvelu on tulossa touko – kesäkuussa.

Lisätiedot:
Osuuskauppa KPO
Prismajohtaja Veli-Matti Haarala