Fazer leipomo on avattu Ylivieskan Prismaan


25.3.2021

Ylivieskan Prismaan on avattu Fazerin myymäläleipomo. Fazer Myymäläleipomoissa Fazerin omat leipurit leipovat leivät paikan päällä käsityönä alusta loppuun ja käytetyt jauhot ovat aina 100 % kotimaisia. Prisma Ylivieskan myymäläleipomossa leivotaan pitkin päivää asiakkaiden silmien edessä maanantaista-lauantaihin. Sunnuntaisin kaupan henkilökunta paistaa paistotuotteet myyntiin. Käsin leivotun leivän lisäksi leipomossa leivotaan myös pullaa alusta asti käsityönä. Myymäläleipomo työllistää neljästä viiteen henkilöä osa- ja kokoaikaisesti.

Tarjolla on monipuolinen valikoima erilaisia leipiä, makeita leivonnaisia ja ruokaisia tuotteita niin terveelliseen arkeen kuin herkulliseen viikonlopputarjoiluun. Oman leivonnan lisäksi valikoimassa on tuotteita, jotka paistetaan paikan päällä.

”Leivät ja muut leipomotuotteet ovat tärkeä osa useimpien asiakkaidemme ruokaostoksia. Fazerin Myymäläleipomo parantaa uunituoreiden leipomotuotteiden tarjontaamme merkittävästi” kertoo Prismajohtaja Marko Jylhä.

Prismassa on alkuvuoden aikana myös uudistettu leipä- ja juomaosastot. Ne saivat uuden raikkaan ilmeen, jossa tuotteiden esillepanoihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Uudistuksen yhteydessä juomaosasto siirtyi hedelmä- ja vihannesosaston viereen.

”Juomaosaston siirrolla saimme päivittäistavarapuolelle lisää tilaa ja pystyimme kasvattamaan sekä muokkaamaan valikoimaa vastaamaan yhä enemmän asiakkaidemme toiveita” Jylhä kertoo.

Lisätietoja:
Osuuskauppa KPO

Marko Jylhä, Prismajohtaja