Askolle ja Sotkalle uudet tilat ABC Kivihaan tontille


15.6.2021

Indoor Group Oy ja KPO-Kiinteistöt Oy ovat sopineet uuden vajaan 3000 m² suuruisen liikerakennuksen rakennuttamisesta ja vuokraamisesta Vaasan Kivihakaan ABC-tontille. Askon ja Sotkan myymälöiden käyttöön tulevat tilat valmistuvat v. 2022 alussa. Tontilla on ollut runsaasti käyttämätöntä rakennusoikeutta ja Kivihaan alueella on kysyntää paljon tilaa vaativan kaupan toiminnoille.

”Uusi liikerakennus ja erinomainen sijainti vilkkaalla Kivihaan alueella antaa meille erinomaiset puitteet toteuttaa uudistetut Askon ja Sotkan myymäläkonseptit ja siten parantaa kykyämme tarjota asiakkaillemme entistäkin sujuvampi ja laadukkaampi asiointikokemus” kertoo Indoor Group Oy:n myymälätoiminnoista vastaava johtaja Martti Toivanen.

”Halusimme rakentaa nykyaikaiset, ympäristöä vähemmän kuormittavat ja liiketoimintojemme tarpeisiin ketterästi sovitettavat liiketilat Askolle ja Sotkalle. Hyvä sijainti ja varta vasten Askon ja Sotkan tarpeisiin suunniteltu kiinteistö mahdollistavat asiakkaille nopean asioinnin, runsaat parkkipaikat ja toimivan tavaralogistiikan. Yhteistyö KPO:n kanssa on sujunut erinomaisesti ja hanke saatiin toteutukseen todella nopealla aikataululla, kommentoi Toivanen. Askon ja Sotkan myymälätoiminta siirtyy elokuun aikana väliaikaisesti vuokrattuihin liiketiloihin” jatkaa Toivanen.

”Uusi liikerakennus täydentää sopivasti ABC Kivihaan tonttialuetta ja monipuolistaa kohteen palvelutarjontaa. Liikerakennus varustetaan energiatehokkaalla kalliolämpöjärjestelmällä ja myös aurinkoenergian hyödyntämiseen on varauduttu” kertoo Osuuskauppa KPO:n kiinteistöjohtaja Mika Mikkola.

Rakennushankkeen yhteydessä myös ABC-aseman palveluita parannetaan vahvistamalla merkittävästi sähköautojen latausmahdollisuuksia. Tontille tulee Vaasan ensimmäinen moderni ja tehokas ABC-latausasema, joka avataan jo syksyllä 2021.

Lisätiedot:
Indoor Group Oy, johtaja Martti Toivanen
Osuuskauppa KPO, kiinteistöjohtaja Mika Mikkola
Asko ja Sotka, uudet liiketilat, os. Kiilletie 2, 65300 VAASA