ABC-mobiili-arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä

Osuuskauppa KPO, Prismantie 1, 67700 Kokkola.

  1. Kampanja-aika

Kampanjaan voi osallistua 1.9– 31.12.2022.

  1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat automaattisesti 1.9.2022 klo 0.01 – 31.12.2022 klo 23.59 välisenä aikana kaikki täysi-ikäiset Osuuskauppa KPO:n asiakasomistajuuden omaavat tai KPO:n asiakasomistajatalouteen kuuluvat uudet ja vanhat ABC-mobiili-käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet sisään ja tunnistautuneet ABC-mobiiliin, pois lukien Osuuskauppa KPO:n henkilökunnan.

  1. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ABC-mobiilin järjestelmässä olevien yhteystietojen mukaan soittamalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3 vrk:n aikana, voitto mitätöityy. Voittajan nimi voidaan julkaista Osuuskauppa KPO:n omissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Voitto toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittoa ei lunasteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen.

Arvonta suoritetaan Osuuskauppa KPO:n ja SOK Median toimesta. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

  1. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto on 5 kpl Loistopesu (arvo: 125€) KPO:n ABC CarWash-autopesuloihin kuukausittain. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Palkinnot on käytettävissä vuoden ajan KPO:n CarWash-autopesuloissa: Vaasan Liisanlehto, Varikkokatu, Kiitokaari ja Kivihaka; Isokyrö, Pietarsaari, Kokkola, Ylivieska, Haapajärvi ja Haapavesi.

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Osuuskauppa KPO rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Osuuskauppa KPO pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

  1. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Asiakkaan tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin ABC-mobiilin lataamisen ja käyttöönoton yhteydessä. Muita tietoja ei kerätä. Tutustu Osuuskauppa KPO:n tietosuojaan osoitteessa https://tietosuoja.s-ryhma.fi/