Ylivieskan ravintolamaailma uudistui


10.6.2020

Osuuskauppa KPO on uudistanut Ylivieskan Prisman yhteydessä sijaitsevan Ravintolamaailman, Presso-kahvila, Pizza & Buffa sekä Hesburger ovat saaneet kokonaan uuden ilmeen. Hesburger avattiin jo kesäkuun alussa ja 10.6.avaisia vietettiin Pressossa sekä Pizza & Buffassa

Remontissa ravintolasali uudistettiin vastaamaan ketjun konseptia. Ravintolasaliin on tuotu viihtyisyyttä loosseilla, käyttämällä puuta ja raikkaita vaaleita värejä sisutuksessa. Salaatit, juomat sekä jälkiruoka on saatu paremmin esiin tuomalla ne omiin saarekkeisiin. Hesburger on päivitetty vastaamaan tämän päivän asiakastarpeita, mm. Take away tuotteille on nyt oma noutopiste.

”Ravintolamaailma kutsuu viihtymään ja ruokailemaan tai pieneen nälkään juoda kahvit Pressosta tuoreen suolaisen tai makean kahvileivän kanssa.” kertoo Heli Hilliaho ravintolamaailman päällikkö.

”Pizzan valmistaminen ja tarjoilu on tuotu entistä houkuttelevammin esille. Myöhemmin tullaan avaamaan myös jälkiruokasirkus, jossa tarjolla on pannaria, pehmistä, rocky roadia ja muuta makeaa yllin kyllin!” Hilliaho jatkaa.