Ylivieskan Prisma aloittaa ruoan verkkokaupan


6.3.2020

Prisma Ylivieska laajentaa palveluitaan ja aloittaa ruoan verkkokaupan maanantaina 9.3.2020. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa.  Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa Prisman noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko Prisman elintarvikevalikoima sekä osa käyttötavaravalikoimasta. Myös osa palvelutorin tuoreista tuotteista on ostettavissa verkkokaupan kautta. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

”Asiakkailta on tullut ennakkoon paljon kyselyjä, milloin aloitamme ruoan verkkokaupan. Monissa perheissä aika on kortilla ja tekemällä ruokaostokset verkossa sitä pystyy säästämään esimerkiksi harrastuksille. Aluksi valmiit ostoskassit voi noutaa Ravintolamaailman puoleisen sisäänkäynnin vieressä sijaitsevasta noutopisteestä, mutta muutaman viikon kuluessa käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen” kertoo Ylivieskan Prismajohtaja Marko Jylhä.

”Seuraavan parin viikon ajan keräilymaksu on tasan 0 euroa” Jylhä vinkkaa.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

Prisman ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.