Yhdessä olemme enemmän


18.2.2018

Kevättä kohti mennään hyvällä energialla! Hotelliemme tiloja sekä palvelutuotteita uudistetaan, asiakkaita onnellistetaan ja työtä tehdään yhä enemmän yhdessä eri tiimien kesken – ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä.
 
Viime vuosi oli hotelliketjuissamme myynnillisesti ennätysvuosi, eikä vauhti näyttäisi hidastuvan tänäkään vuonna. Olen kiitollinen huippumyyjillemme, jotka kykenevät tunnistamaan kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarjoamaan jokaiselle sen sopivimman vaihtoehdon laajasta valikoimastamme, olipa kyseessä tapahtumatila tai huonevaraus. 
 
Asiakaskokemusta parantaa se, että teemme työtä entistä enemmän yhdessä eri osastojen kesken. Kaupallinen erinomaisuus syntyy myynnin, toimipaikkojen, markkinoinnin ja revenue-osastomme yhteistyönä. Ja tietysti asiakkaitamme kuunnellen. Asiakkailta tulleiden toiveiden pohjalta olemme uudistaneet muun muassa Radisson Blun kokousruokakonseptin sekä tapahtumatilojamme Kuopiossa, Turussa ja Vantaalla. 
 
S-ryhmän hotellien noin 50 henkilön reipas myyntitiimi on levittäytynyt pitkin Suomea ja rajojen ulkopuolelle Tallinnaan, Pietariin, Moskovaan ja Pekingiin. Yhdessä olemme enemmän!
 
Petri Isomäki

Myyntijohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus