Vireltek – Virtuaalielämysten Tekijä


5.9.2019

Syksyn kovin uutuus on nyt myös meillä! Tutustu tästä Vireltek Oy:n järjestämään virtuaalielämykseen!

Onko suunnitelmissasi järjestää tapahtuma? TYKY-päivät, Asiakastilaisuus, Polttarit tai muut Juhlat? Onko ohjelma hukassa?


VIRELTEK Oy
tarjoaa virtuaalitodellisuuspelejä ja -elämyksiä tapahtumasisältönä yrityksille ja yksityisille ryhmille.

Virtuaalipeli sopii alle 30 hengen ryhmille ja se voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai esim. meidän tiloissa, Butcher & Bankerissa tai Vaakunan kokoustiloissa, saatavuudesta riippuen. Ruokailu voidaan järjestää pelin kanssa samassa tilassa tai pelin jälkeen ravintola Amarillossa tai Kokokanassa.

Pelin kesto 2-3 h. Pelipaikkoja on ryhmän koosta riippuen kaksi tai kolme ja hinta muodostuu pelipaikkojen ja keston mukaan.

Lisätietoja löydät Vireltekin nettisivuilta  tai office@vireltek.fi puh: +358 40 54 000 13

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan myyntipalvelu: +358 20 780 88 50 tai sales.vaasa@sokoshotels.fi

”Virtuaalipelaaminen oli todella hauska ja jännittävä kokemus. Aluksi mietitytti ajatus seistä ihmisten edessä näkemättä kuitenkaan heitä, kun ”todellinen” maailma katoaa näkyvistä lasien takaa ja taustalla kuuluu enää ohjaajan ja muiden pelaajien puheensorina. Mutta nopeasti pelin alettua, vei virtuaalimaailma todellakin mennessään.
Muu maailma unohtui totaalisesti ja katse vain etsi seuraavaa peikkoa tai lohikäärmettä nuolimereen hukutettavaksi. LOTR ja GOT fanina, tämän lähemmäs oikeaa actionia on varmaan vaikea päästä.
Todellinen seikkailu! Suosittelen!”

Ann-Marie Hietala
Myyntipäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa