Viking Line digiaikaan


8.9.2015

S-ryhmän bonuspartneri Viking Line on lanseerannut uuden mobiilisovelluksen, jonka avulla voi muun muassa selata laivan tax-free-valikoimaa, rakentaa oman henkilökohtaisen risteilyohjelman, tutustua ravintoloihin ja paikkoihin laivalla – jo ennen matkaa.

Sovelluksen aloitussivulla näkyvät parhaat tarjoukset sekä se, mitä laivalla tapahtuu juuri nyt.

Tax-freemyymälä on aina avoinna puhelimessa. Ostoslistankin voi tehdä kätevästi etukäteen. 

Sovellus kertoo, kuinka kauan paikat ovat vielä auki tai kuinka kauan avaamiseen menee. Oman risteilyohjelman räätälöinyt saa muistutuksia ennen ohjelmien alkua.

Sovelluksen kansikartan avulla suunnistaa helposti paikasta toiseen.  

Sovellus mahdollistaa myös keskusteluryhmien luomisen omalle porukalle. Niin ikään uusien tuttavuuksien solmiminen on mahdollista. Käyttäjät voivat jakaa oman käyttäjäprofiilinsa ja täydentää sitä omalla kuvallaan.

– Laivojen heikkoutena on perinteisesti ollut huono matkapuhelinkuuluvuus. Uusi sovellus hyödyntää laivan omaa sisäistä verkkoyhteyttä, jonka toimivuutta on myös tehostettu. Näin ollen yhteydenpito helpottuu perheen ja ystävien kesken risteilyn aikana, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander kertoo.

Ensivaiheessa Itämeren ensimmäistä risteilysovellusta pääsevät hyödyntämään M/S Mariellan, M/S Gabriellan, M/S Amorellan, M/S Cinderellan ja M/S Viking Gracen matkustajat.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-puhelimille.

Lisää sovelluksesta Viking Linen sivuilla.