Viikonloppu ilman arkea


1.3.2013

Hyvä ruoka, yhdessäolo, ystävällinen palvelu ja viihtyisyys tekevät monien hotellielämyksestä erityislaatuisen ja rentoutuneen. Toiset kaipaavat arjen vastakohdaksi luksusta ja hemmottelua. Lue lisää lukijoiden vastauksia.

Kysyimme S-kanavalla lukijoilta, mikä tekee hotellilomasta erityisen. Ajatuksia ja ideoita tuli reilusti yli kaksi tuhatta. Kiitos niistä!

Vastausvirrasta poimintoja

”Tuntisin oloni tervetulleeksi”.

”Tuoreista hedelmistä ja vastaleivotuista tuotteista koostuva aamiainen huoneeseen tuotuna. Ilmoitus, että huoneen myöhempi luovutus on mahdollinen maksutta.”

”Vaimo!”

”Erityisen kokemuksesta tekisi tietenkin hyvässä seurassa nautittu hyvä ruoka. On ihana nauttia ravintolan antimista ja hypätä pois arjen rutiineista.”

”Hotelli, jossa aamiaista tarjoiltaisiin ainakin kello 13 saakka, ja josta check-out olisi myöhäisempi.”

”Se, että olisi koko viikonlopun ilman arkea mukana.”

”Henkilökohtainen palvelu ilmoittauduttaessa hotelliin. Otetaan vastaan yksilönä ja kysytään toiveet. Esitellään paikat, saatetaan hotellihuoneeseen, opastetaan huoneen käyttö. Pois lähdettäessä hotelli antaisi jonkin lahjakortin. Takuulla tulisin takaisin samaan hotelliin.”

”Lapset otettu huomioon tarjonnassa.”

”Yllätyksellinen aamupala. Jotain erityistä, esimerkiksi kokki tekemässä omelettia ja täytteeksi vaikka savuporoa ja aurajuustoa.”

”Hieroja tai kosmetologi hotellihuoneeseen.”

”Äärimmäinen rauhallisuus, hulppeat näkymät, mukava hotellin baari ja hyvä seura.”

”Hotellikokemus on aina erityinen.”