Valon ja ilon juhlaa Lintsillä


4.10.2013

Linnanmäen kauden 2013 tavoite täyttyy: suomalaiselle lastensuojelutyölle lahjoitetaan ennätykselliset 3,7 miljoonaa euroa. Menestyksekäs huvipuistokausi huipentuu Valokarnevaaliin.

Linnanmäen huvipuistolla on toiminnalleen vain yksi tarkoitus, joka on kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Kauden 2013 tavoitteena oli kerätä kasaan 3,7 miljoonaa euroa, ja huvipuisto onnistui saavuttamaan tavoitteensa. Varat lahjoitetaan lyhentämättöminä apua tarvitseville lapsille.

Linnanmäen kauden loppuhuipennus on 12.- 20.10.2013 jo 8. kertaa järjestettävä Valokarnevaali. Huvipuisto on juhlavalaistu ja karnevaaliteema näkyy kaikissa toimipisteissä. Huvipuistossa on panostettu erityisen paljon juhlan tunnelmaan, ohjelmaan ja monipuoliseen palvelutarjontaan.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna Nostalgia ja vanha tivolimaailma. Valokarnevaalissa on säävarauksella auki 40 huvipuistolaitetta. Ohjelma on suunniteltu huomioimaan kaikenikäiset karnevaalivieraat. Huvipuistossa voi törmätä Kyöpelinvuoren noitiin, sirkus- ja tulitaiteilijoihin, haamuihin tai vaikkapa päättömään mieheen. Lasten ja lastenmielisten riemuksi paikalla ovat myös Rolle Pelle ja Hevisaurus-hahmot. Estradilla nähdään joka ilta huippuesiintyjiä, mm. Pariisin Kevät ja upea Paula Koivuniemi. Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton karnevaalivieraille.

S-ryhmä on yksi Linnanmäen pääyhteistyökumppaneista ja näin mukana tärkeässä lastensuojelutyössä.

Valokarnevaalin ohjelma sekä aukioloajat.