Vaasan Vaakuna on sporttiryhmien toinen koti!


24.4.2017

Tervetuloa urheilemaan Vaasaan, Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin!

Vaasa on kompakti kaupunki, jossa palvelut löytyvät läheltä. Original Sokos Hotel Vaasan Vaakunasta on helppo siirtyä liikuntapaikoille omalla autolla, polkupyörällä tai jalan. Kun on aika palata hotellille, löytyy kaikki keskustan palvelut aivan huoneiden ikkunoiden alta. Isommalla porukalla liikkuvat pystyvät viemään linja-auton parkkiin vanhalle bussiasemalle keskustan läheisyyteen ilman lisämaksuja.

Vaakunan kaikki 143 uudistettua huonetta toimivat huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä. Hotellin asiakkaille on veloituksetta käytössä kuntosali sekä taktiikkapalaverit sporttiklubilaisille maksutta!

Sporttihinnasto:

Sporttimajoitus alk. 40,50 €/hlö/vrk/2hh

Sporttimenut 14,50 €/hlö

Sportti-iltapala 8,90 €/hlö

Sporttiboxi 6,90 €/hlö

 

Vinkki urheilijoille ja joukkueille:

Upea Villa Sandviken Hietalahden puistossa urheilukeskusten keskellä!

Upeasti restauroitu Villa Sandviken palvelee ympäri vuoden lounastajien ja illallistajien viihtyisänä kohtaamispaikkana, herkullisena kahvilana, monipuolisena juhlatilana sekä kokous- ja tapahtumapaikkana. Urheilumahdollisuudet lähellä Villa sandvikeniä ja niiden etäisyydet ovat:

  • Elisa Stadion 500m
  • Vaasan Arena 1km
  • Uimahalli 650m
  • Pesäpallostadion 550m
  • Tennis Center 250m
  • Kaarlen Kenttä 850m
  • Kustaanlinnan uimaranta 800m
  • Lenkkipolku 30m

Tutustu Villan palveluihin Villa Sandviken, tervetuloa!

Vaasa kasvattaa tulevaisuuden lupauksia/ Vaasasta maailmalle

Vaasasta on lähtöisin myös moni maailmalla tunnettu urheilija. Jääkiekkokaupungin tunnettuihin nimiin kuuluvat esimerkiksi nuorten MM-kultajoukkueessa vuonna 2016 pelanneet Robin Salo ja Leevi Laakso. Venäjän KHL-mestaruutta jo kaksi kertaa vuosina 2014 ja 2016 juhlinut Oskar Osala lukeutuu myös Vaasan Sportin kasvatteihin. Myös suomalainen jalkapalloilija Tim Sparv, joka pelaa keskikenttäpelaajana Tanskan Superligan FC Midtjyllandissa ja Suomen A-maajoukkueessa, on kotoisin Vaasan lähettyviltä, Oravaisista. Tim Sparvin haastattelun voit lukea täältä
 

Tutustu hotelleihimme: Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, Puh. 020 1234 600 tai suoraan hotellimme myyntipalvelusta +358 20 780 88 50.

Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä hotellivarausta tehdessäsi. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.