Vaasan Rosso siirtyy tutusta torimiljööstä 1700-luvulta olevaan Hallitar -kiinteistön uumeniin


22.12.2008

VAASAN TORILLA VAPISEE

kun Rosso siirtyy tutusta torimiljööstä 1700-luvulta olevaan Hallitar -kiinteistön uumeniin. Maantieteellinen muutos on vain muutamia kymmeniä metrejä, mutta tunnelman ja miljöön muutos on melkein valovuosi. Rosso sai täysin uuden ilmeensä arkkitehti Irma Lehtokarin piirustuspöydällä. ” Vaasan Rosso edustaa Rossojen uutta ilmettä, jossa on otettu huomioon Rosson kaikki kohderyhmät: lapsiperheille on muusta salista korokkeella erotettu alue, jossa perheen pienimmät viihtyvät leikkinurkassaan. Lounastajille on pieniä pöytiä ja iltaa istuville porukoille ja pariskunnille tunnelmallisia erikokoisia loosheja. Jopa intiimin kokouksen tai muun yksityistilaisuuden järjestäminen onnistuu noin kahdenkymmenen hengen kabinetissa”: kertoo Irma Lehtokari.

Rosson keittiön laitehankinnoissa otettiin huomioon Vaasan Rosson erityispiirre: grilliruokia myydään enemmän kuin pizzoja. Pihvit paistetaan jatkossa laavakivigrillillä, joka takaa pihveille ainutlaatuisen herkullisen maun. Pizzamyynnin kasvattamisen vahvistamiseksi Rosson pizzat aina Pizza Originalesta Pannu- ja Piccolo Ruispizzaan asti paistetaan huippumodernissa kiertoarinauunissa, joka takaa pizzan tasalaatuisuuden säilymisen ruuhkasta riippumatta. Mittavilla laitehankinnoilla halutaan toki tehostaa toimintaa, mutta ennen kaikkea tarjota Rosson asiakkaille uusia makuelämyksiä. Lisäksi laitehankintoja tehtäessä huomioitiin energiataloudellisuus, painottaa toimialajohtaja Riku Asukas.

Henkilöstö on remontin aikana hionut taitojaan valmennuspäivillä ja henkilöstöä on lisätty takaamaan asiakaspalvelun sujuvuus. Rosson tulevia tapahtumia voi seurata Rosson nettisivuilta, jopa omaan sähköpostiin saa halutessaan tiedotteet esimerkiksi Rosson tammikuun puolivälissä alkavasta Ruispizza – kampanjasta. Se onnistuu liittymällä Rosso Vaasan kanta-asiakkaaksi nettisivuillamme, toteaa ravintolapäällikkö Pirkko Krook.

Vaasan ravintolapäällikkö Pirkko Krook ja keittiömestari Riikka Kupiainen tiimeineen toivottavat kaikki Rosson entiset ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi Rossoon.

 

 

Osoite:         Rosso Vaasa

                     Vaasanpuistikko 18 C

                     65100 Vaasa

                     puh. 020-7808831

                     rosso.vaasa@sok.fi

                     www.rosso.fi

 

Lisätietoja:    Toimialajohtaja Riku Asukas

                      puh. 050-3883488

                      riku.asukas@sok.fi