UUSIEN LIIKETILOJEN TYÖT ALKUUN REWELL CENTERISSÄ 7.8.2008


7.8.2008

KPO on aloittanut uusien liiketilojen valmistelun Vaasassa Rewell Centerin kauppakeskuksessa. Purkutyöt käynnistyivät alkuviikosta. Työmaa sijoittuu Raastuvankadun puolelle kauppakeskuksen läntiselle sivustalle, jossa puretaan ensin sisäpihan parkkitasanne.

”Liiketilojen rakentaminen alkaa myöhemmin, kun kaikki sopimukset on allekirjoitettu”, sanoo Osuuskauppa KPO:n talousjohtaja ja Rewell Gallerian hallituksen puheenjohtaja Kim Biskop.

 

Uutta liiketilaa valmistuu noin 900 neliötä. Sisäpuolelta kauppakeskuksen kakkoskerros rakentuu täydeksi siten, että käytäviä pitkin pääsee kulkemaan koko kerroksen ympäri. Liukuportaita tulee lisää. Rakennustöiden yhteydessä saneerataan myös alakerran liiketilat, jossa sijaitsevat mm. Tiimari ja Suomalainen kirjakauppa.

 

Rakennushanke Rewell Centerissä on ollut vireillä pitkään

”Kohde on ollut haastava”, Biskop myöntää ja kertoo, että liikkeellä oltiin jo vuonna 2003. Paljon työtä ja yhteensovittelua on talousjohtajan mukaan vaatinut se, että kauppakeskus koostuu 7 eri yhtiöstä. KPO on ostanut osuuksia kauppakeskuksen yhtiöistä ja nykyisin KPO omistaa koko korttelin kiinteistömassasta lähes puolet.

”Kiinteistöliiketoiminta on yksi KPO:n toimialoista. Toiminnalla turvataan jatkossakin KPO:n liikepaikkavaranto ja toisaalta tarjotaan tilat omaa liiketoimintaa tukeville toiminnoille”, Biskop sanoo.

Tällä hetkellä KPO:lla on Rewell Centerissä Sokos Hotel Vaakuna ravintoloineen ja Sale-myymälä.

 

Uudet liiketilat valmistuvat keväällä 2009.