Uusi S-market Vöyri


7.11.2008

Osuuskauppa KPO:n rakennuttamassa uudessa Vöyrin S-marketissa vietettiin avajaisia torstaina 6.11.2008. Avauksen  suoritti Vöyri-Maksamaan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ingvald Back ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine. Uusi S-market Vöyri sijoittuu Vöyrin keskustassa helposti asioitavaan paikkaan Vöyrintien ja Kaurajärventien risteykseen osoitteeseen Vöyrintie 1.

S-market Vöyri on toiminut vuodesta 1998 alkaen, jolloin Sale-myymälä remontoitiin nykyaikaiseksi S-marketiksi. Kymmenen vuoden aikana S-marketin menestys on ollut kuitenkin niin hyvä, että tilat kävivät ahtaiksi. 1960-luvulla rakennettu kiinteistö alkoi myös olla käyttöikänsä päässä eikä sen laajentaminen olisi ollut järkevää. Keväällä 2008 allekirjoitettujen tonttikauppojen johdosta Osuuskauppa KPO:lle tarjoutui mahdollisuus rakentaa täysin uusi S-market vanhan kiinteistön taakse. Uusi S-market Vöyri tulee tarjoamaan ajanmukaisia kauppapalveluja niin Vöyri-Maksamaan asukkaille kuin ohikulkijoillekin pitkälle tulevaisuuteen.

Viimeisimmän marketkaupan osaamisen mukaan rakennetun S-marketin kokonaispinta-ala on 1503 neliötä ja myyntiala 1095 neliötä, joten tilojen kasvu vanhaan myymälään verrattuna on yli 2,5-kertainen. Myös valikoima tulee kasvamaan huomattavasti. Asiakastilat ovat avarat, valoisat ja katutason sisäänkäynti automaattiovineen varmistaa asioinnin helppouden ja mukavuuden. Suurella parkkialueella on tilaa 100 autolle.

S-market Vöyri palvelee asiakkaitaan arkisin 8 – 21, lauantaisin 8 – 18 sekä sunnuntaisin kesällä ja joulunalusaikana 12 – 21. S-market työllistää marketpäällikkö Fredrik Norrlinin lisäksi 8 vakituista työntekijää. Lisäksi S-marketin pihassa on ABC-polttoaineautomaatti, joka omalta osaltaan täydentää S-marketin kauppapalvelua. S-market Vöyrin kiinteistöinvestointi oli yhteensä noin 2,0 M€ ja kalustoinvestointi noin 0,5 M €.                                                                                                                             

Osuuskauppa KPO on 84.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen asiakasomistajien palvelujen ja toimipaikkaverkoston kehittämiseen. S-market Vöyrin lisäksi tämän vuoden investointikohteisiin ovat kuuluneet mm. uudet Sale-myymälät Koivulahteen ja Korsnäsiin sekä näiden lisäksi olemme tehneet kuluvan vuoden aikana mittavia kalustouudistuksia useissa kauppapaikoissa.

                                                                                        

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja

Jyrki Kentala                                               Robert Ljung

S-marketryhmän johtaja                             Projektipäällikkö