Uusi S-market Vaasaan


2.2.2021

Osuuskauppa avaa loppukeväästä suurimman päivittäistavaramyymälänsä Vaasan keskustan alueelle. KPO on tehnyt vuokrasopimuksen liikehuoneistosta Vaasanpuistikko 19:ssa.

Tilat remontoidaan täysin uuden S-marketin tarpeisiin. KPO vastaa tilojen kalustamisesta. Myymästä tulee täysin uuden S-market konseptin mukainen ja kalusteet sekä myymälätekniikka tulevat olemaan energiaa säästäviä sekä ympäristöystävällisiä.

”KPO:lta on puuttunut market-kokoluokan yksikkö Vaasan keskustan alueella. Uusi S-market palvelee erinomaisesti sekä nopean asioimisen tarpeita että suurempien ostosten tekemistä. Parkkipaikkoja löytyy parkkihallista sekä kadulta. Valikoima rakennetaan vastaamaan alueen asiakkaiden tarpeita” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

KPO panostaa edelleen vahvasti S-markettien konseptiuudistuksiin. Vaasan seudun yksiköistä on nyt uudistettu S-market Gerby, S-market Sepänkylä, S-market Vähäkyrö ja S-market Köpings. S-market Palosaaren uudistus sekä laajennus on käynnissä parhaillaan.

Lisätietoja:

Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja