Uusi S-market Reisjärvi avattiin 1.10.2015


1.10.2015

Osuuskauppa KPO:n uusi S-market Reisjärvellä avattiin 1.10.2015 samalle tontille vanhan purettavan myymälän kanssa.

Osuuskauppa KPO:n uusi S-market Reisjärvellä avattiin tänään 1.10.2015 samalle tontille vanhan purettavan myymälän kanssa.

Myyntineliöitä uudessa myymälässä on noin 1.000, joka lähes tuplaa myyntialan entisestä. Lisäneliöiden myötä S-markettiin saatiin avarammat käytävät ja selkeämpi esillepano sekä entistä laajempi päivittäis- ja käyttötavaravalikoima.

”Uuden myymälän valikoima vastaa asiakkaiden toiveita ja tarpeita entistä paremmin. Jatkossa S-marketin kautta voi hankkia jopa oppikirjat ja monipuolisesta valikoimasta löytyy peruskäyttötavaraa joka kotiin. Myymälätilat ovat selkeät, valoisat ja avarat – asiointi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi” kuvailee S-market-ryhmän johtaja Jyrki Kentala.

Uuteen myymälään saatiin paremmat tilat myös postin palveluille sekä yksi kassapiste lisää nopeuttamaan asiointia. ABC-polttoaineautomaatti palvelee tontilla entiseen tapaan ja pysäköintipaikkoja tulee olemaan yli 60. Marketissa työskentelee 13 kaupan ammattilaista, joista kaksi on uusia työntekijöitä.

Rakentamisessa on käytetty paljon energiaa säästäviä ratkaisuja. S-marketin kylmäjärjestelmät on toteutettu ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja pakaste- sekä kylmäkalusteet on varustettu ovilla. Näin myymälässä on entistä miellyttävämpi asioida ja työskennellä. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Valaistus on toteutettu led-valaisimin. Rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Somero Oy Sievistä ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.