Uusi S-market Lappajärvi avattiin


7.6.2019

Osuuskauppa KPO avasi uuden S-marketin sekä ABC-polttoainepisteen Lappajärvelle tänään 7.6.2019. Uusi S-market sijaitsee Lappajärven keskustassa osoitteessa Kärnäntie 6. S-markettia olivat avaamassa Lappajärven kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemi ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Myyntialaa uudessa myymälässä on reilut 1 000 neliötä ja se tarjoaa asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman päivittäis- ja käyttötavaraa. Kaksi itsepalvelukassaa nopeuttavat ja helpottavat erityisesti pienten ostosten tekemistä.

Myymälän tarjontaa täydentävät ABC-polttoainepiste, nosto-automaatti sekä samaan kiinteistöön muuttanut Alko. Uuden S-marketin keskeinen sijainti ja avara parkkialue leveine pysäköintipaikkoineen helpottavat asiointia merkittävästi entisestä.

Nykyaikainen myymälä ja energiaa säästävät ratkaisut

S-market lämpenee kaukolämmöllä ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Lisäksi rakennuksen katolle asennettujen paneelien avulla tullaan hyödyntämään aurinkoenergiaa täydentävänä energianlähteenä. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

”Uusi myymälä turvaa nykyaikaiset ja kehittyvät kauppapalvelut Lappajärvellä pitkälle tulevaisuuteen. Päivittäistavara valikoimat monipuolistuivat ja asiointi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi” toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola.