Uusi S-market Haapajärvi avattiin


11.5.2017

Haapajärven uusi S-market avattiin tänään 11.5.2017. Avauksen suorittivat Haapajärven kaupunginjohtaja Juha Uusivirta ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop. Uusi myymälä sijaitsee samalla tontilla vanhan marketin kanssa, joka oli niin teknisesti kuin kalustukseltaankin tiensä päässä.

Uudessa S-marketissa myyntipinta-alaa on n. 1 500 myyntineliötä, reilusti enemmän kuin vanhassa myymälässä. Valikoimat ovat nyt monipuolisemmat ja tuotteiden esillepanot entistä paremmat. Uutena valikoimissa on mm, salaattibaari, luonnonkosmetiikka, kodin tekstiilejä ja pienkoneita. Myös Alko sai uudet tilat S-marketin kiinteistöstä.

Vanha S-market rakennus tullaan purkamaan tontilta kesäkuussa ja pihatyöt viimeistellään loppukesän aikana. Piha-alueesta saadaan selkeämpi, turvallisempi ja parkkipaikkoja tulee lisää.

”Uusi S-market on entistä suurempi nykyaikainen myymälä, jossa on laaja asiakkaiden tarpeisiin suunniteltu valikoima. Olemme pyrkineet tekemään asioimisen myymälässä helpoksi.” toteaa S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.
 
Nykyaikainen myymälä ja energiaa säästävät ratkaisut

Rakentamisessa on käytetty paljon energiaa säästäviä ratkaisuja. Myymälä lämmitetään kaukolämmöllä ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella. Rakennusurakoitsijana on toiminut Rakennusliike Sorvoja Oy Oulaisista ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.