Uusi ruokalista Amarilloissa


14.10.2009

Amarillo tarjoaa rentoa baarimeininkiä ja mausteisia makuelämyksiä ympäri Suomen. Amarillon konstailematon texmexkeittiö on tunnettu mm. maukkaista liharuoistaan ja mehevistä tortilloistaan, lokakuun puolivälistä alkaen Amarilloissa herkutellaan uuden ruokalistan antimilla. 

”Uusi ruokalistamme pitää sisällään entistäkin näyttävämpää texmexiä. Reilut annokset ja mutkattoman rehdit maut ovat Amarilloa aidoimmillaan”, kertoo ketjupäällikkö Klaus Klefström. Myös perheen pienimmät on huomioitu tuttuun tapaan omalla ruokalistalla sekä tilauksen yhteydessä annettavalla, hyväntuulisella Tico- tai Taco-sorminukella. Ruokalistalta löytyy yhä Amarillon reiluja klassikkoruokia, kuten Premium Burger ja Entrecôte Hereford -pihviannos, mutta sinne on tuotu rohkeasti myös monia uusia makuelämyksiä. Tulinen Habanero Burger sekä Sweet Taco -jälkiruoka edustavat Amarillon uudempaa ruokalinjaa, joissa yhdistyvät positiivisella tavalla huumori, innovatiivisuus ja visuaalisuus.

”Vaikka suhtaudumme kunnioituksella klassikkoruokiin, pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme jatkuvasti jotakin ennenkokematonta. Amarillon tyyliin kuuluvat ehdottomasti niin ruoan kun juhlimisenkin osalta ennakkoluulottomuus ja rohkeus, ne molemmat näkyvät nyt sekä ruokalistassa että annoksissa.” Klaus Klefström valottaa.

Lisätietoja:

Amarillo ketjupäällikkö

Klaus Klefström

www.amarillo.fi