Uusi Original Sokos Hotel Tripla yhdistää kaupunkilaiset ja matkailijat


5.12.2018

Sokos Hotels -ketjun uusin hotelli avautuu Helsingin Pasilaan vuonna 2020.

Sokos Hotels -ketjun uusin hotelli avautuu Pasilan Triplaan, uuden urbaanin kaupunkikeskuksen sydämeen. Hotellin missiona on yhdistää kaupunkilaiset ja matkailijat sekä toimia lähialueen yritysten ja asukkaiden keskuksena ja kohtaamispaikkana. Triplaan avautuva ostoskeskus on Pohjoismaiden suurin, ja yhdessä lähiympäristön palveluiden kanssa se tarjoaa poikkeuksellisen elämyskeskuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.

”Matkailuala kasvaa Suomessa voimakkaasti, ja haluamme osaltamme olla luomassa palveluita, joiden avulla Suomea nostetaan matkailuelämysten kärkeen. Sokotel on johtavia hotelliyhtiöitä Suomessa ja kehittänyt hotelliliiketoimintaansa mittavasti viime vuosien aikana. Original Sokos Hotel Presidentti Helsingin keskustassa avautui tänä syksynä täysin uudistuneena, Break Sokos Hotel Flamingo kasvaa ensi vuoden alussa ja yhdistetään hotellikuljetuksin Helsingin lentokentän matkustajavirtaan. Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotellien uudistusten tavoitteena on aina tuottaa elämyksiä asiakkaillemme”, sanoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi vuosina 2013–2018 (Sustainable Brand Index), minkä lisäksi ketju on saanut myös Suomen luotetuimman hotelliketjun tittelin jo seitsemän vuotta peräkkäin (Valitut Palat, Suomen Luotetuin Merkki -tutkimus 2018). Kaikki Sokos Hotellit ovat Green Key -sertifioituja.

”Helsingissä sijaitsevat Sokos Hotellit ovat suosittuja sekä koti- että ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa. Ne ovat tunnettuja maamerkkejä, joilla kullakin on mielenkiintoinen historia ja tarina. Loistavan sijaintinsa ansiosta uusi Original Sokos Hotel Tripla tulee olemaan linkki matkailijoille uudenlaisiin elämyksiin. Sinne on helppo tulla, eikä sieltä tarvitse lähteä kauas kokeakseen jotain uutta. Helsingin suosituimmat elämykset ovat kivenheiton päässä, mikä tekee Triplasta houkuttelevan kokous- ja tapahtumahotellin. Matkailija pääsee nauttimaan levosta sekä aistimaan uuden urbaanin kaupungin sykkeen”, kehuu Härmälä.

Tripla edustaa Sokos Hotels -ketjun Original-hotellityyppiä, jonka asiakaslupaus on olla ”Sydämellisesti suomalainen”. Original Sokos Hotel Triplasta tehdään malliesimerkki siitä, mitä lupaus käytännössä tarkoittaa.

”Hotellissamme yhdistyy aito suomalaisuus, rento mutkattomuus sekä pelkistetty tyylikkyys. Uusi teknologia helpottaa matkailijaa ja vapauttaa työntekijöidemme aikaa keskittyä olennaiseen: asiakkaiden henkilökohtaiseen ja lämpimään kohtaamiseen. Triplassa kaikki tulevat viihtymään kuin kylässä hyvän ystävän luona”, sanoo Härmälä.

Original Sokos Hotel Triplaan tulee kaikkiaan 430 huonetta ja 13 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa. Aulassa sijaitseva bar&cafe on kohtaamispaikka niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Hotelli kohoaa 90 metriä meren pinnan yläpuolelle, joten se tarjoaa ainutlaatuiset näkymät yli Helsingin. Hotelli avautuu vuoden 2020 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Lisätietoja: Jarkko Härmälä, toimitusjohtaja, Sokotel Oy, p. 050 388 4378 jarkko.harmala@sok.fi