Uusi Amarillo sekä Butcher & Banker avattu Vaasan keskustaan


31.8.2017

Osuuskauppa KPO on saanut valmiiksi ensimmäiset ravintolansa Vaasan keskustan mittavassa ravintolauudistuksessa. Amarillo on avattu täysin uusittuna Vaasanpuistikko 18:ssa toiseen kerrokseen, joissa toimi aiemmin Rosso. Amarillo on seurusteluravintola, josta saa kaupungin parasta texmexiä ja baarissa asiakkaat viihtyvät yöhön asti. Alakertaan tyhjillään olleeseen liiketilaan sekä Public Cornerin vanhaan tilaan avautui ainutlaatuinen – uuden ajan rokkibaari Butcher & Banker. Yhdessä nämä ravintolat muodostavat Vaasanpuistikolle merkittävän ja mielenkiintoisen ravintolakokonaisuuden.
 
Ravintolauudistukset jatkuvat nyt Original Sokos Hotel Vaakunan tiloissa, joissa remontti on parhaillaan käynnissä. Syyskuun loppuun mennessä tullaan avaamaan ravintolat VENN, Kokokana sekä Rosso täysin uudistettuna.

Uudistukset luovat uudenlaista ravintolatarjontaa Vaasan keskustaan ja ovat kertaluonteisesti toteutettuna KPO:n historian merkittävin ravintolauudistus. Toteutetut uudistukset luovat noin 30 uutta työpaikkaa KPO:n matkailu- ja ravintolatoimialalle.