Uudistuksia S-ryhmän hotelleissa


31.1.2017

S-ryhmä uudistaa nyt hotellejaan ympäri Suomen. Helsingin Pasilaan muodostuvaan Triplaan on syntymässä yksi Suomen suurimmista hotelleista.

S-ryhmä uudistaa nyt hotellejaan ympäri Suomen. Helsingin Pasilaan muodostuvaan Triplaan on syntymässä yksi Suomen suurimmista hotelleista.

 

Hietalahdenrannassa sijaitsevan Radisson Blu Seaside Hotellin muodonmuutos aloitettiin viime vuonna. Valion entiseen juustovarastoon rakennetun hotellin kaikki huoneet ja kokoustilat uudistetaan.

Uudistuksen myötä Seaside lanseeraa muun muassa 70 kappaletta Suomen hotellikentässä täysin uudenlaisia Double King -huoneita. Hotellista luodaan tärkeä osa kaupunkilaisten elämää sen pihalla pidettävine pop up -sirkuksineen ja muine tapahtumineen. Jo avautunut Bistro Gimis stadilaisine makuineen on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään.

Modernin Helsingin tarinoita esittelevän hotellin koko uudistus on valmis kesällä 2017.

 

Ivana Helsingin suunnittelija Paola Suhonen loi talvimyrskyn, satumetsän, hiljaisuuden, sisun ja juhannustunnelman helsinkiläisen Original Sokos Hotel Presidentin huonekerroksiin. Huoneiden lisäksi uudistuvat aula, ravintola ja auditorio. Myös kokoustilat saavat uuden ilmeen.

Hotellin aula on lähes valmis ja yli 100 uutta huonetta sekä uusittu, modernilla tekniikalla varustettu auditorio asiakkaiden käytössä. Seuraavaksi uudistetaan ravintola viihtyisäksi korttelibistroksi.

Presidentin uudistus on valmis vuonna 2018. Hotelli toimii normaalisti koko uudistuksen ajan.  

 

Turkulainen Radisson Blu Marina Palace Hotel vahvistaa asemaansa modernin matkailun edelläkävijänä uusimalla kevään aikana hotellihuoneet, kuntoilusalin sekä luomalla alakertaan kaikille avoimen yhteisöllisen olohuoneen. Uusitut huoneet tarjoavat entistä enemmän arjen ylellisyyttä asiakkaille.

Kuntosalin idea on uniikki; kuntoilun ohessa voi reissata matkailukohteisiin maailmalla. Digitoidut reitit aidoista ympäristöistä ympäri maailman yhdistettynä valokuviin tekevät päivän kuntoiluhetkestä täysin uudenlaisen elämyksen.

 

Oulun Original Sokos Hotel Arinaan valmistui viime syksynä uudet, raikkaat kokoustilat, jotka sijaitsevat Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa. Kokouksia voi nyt pitää vaikka viherseinän vierellä keinutuolissa istuskellen.

 

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunan kaikki huoneet on uudistettu tämän vuoden helmikuuhun mennessä. Ensi kerralla kannattaa kokeilla hotellin saaristo- tai ateljeehuonetta. Myös ravintola ja kokouskeskus uudistuvat.

 

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunassa on alkanut huoneuudistus, joka valmistuu toukokuussa 2018. Uudistus tehdään kahdessa osassa. Myös Porin Original Sokos Hotel Vaakunan huoneita ja kokoustiloja uudistetaan.

 

Osuuskauppa Keskimaa taas uudistaa jyväskyläläisen Original Sokos Hotel Alexandran entistä omaleimaisemmaksi city-hotelliksi. Täysin uuden ilmeen saavat sekä hotellihuoneet että Gastropub Jalon ravintolatilat. Asema-aukiolle, eli Jyväskylän tulevalle torille avautuva hotellin julkisivu muuttuu täysin.

 

Pohjois-Karjalassa Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuun 66 huonetta uudistetaan ja Nurmeksessa sijaitsevan Break Sokos Hotel Bomban ravintola Bistro ja kylpylä sekä karjalaiskylän majoitusrakennukset uudistuvat.  

 

S-ryhmälle uusi hotelli Pasilaan

Helsingin Pasilasta on muodostumassa uuden, urbaanin Helsingin keskus. Suomen parhaiden kulkuyhteyksien äärelle ollaan parhaillaan rakentamassa toimistojen, pääkonttorien ja hotellien isoa keskusta. Triplaan on tulossa myös 430-huoneinen hotelli, jonka operaattorina toimii Sokotel Oy. Valmistuessaan, arvion mukaan alkuvuonna 2020, sen on yksi Helsingin suurimmista hotelleista.