Uudistettu ravintola Vastaranta avaa viinibaarin Kokkolaan


15.10.2021

Ravintola Vastarannan uudistus on valmistunut Original Sokos Hotel Kaarlessa Kokkolassa. Ravintolan yhteyteen aukeaa uusi viinibaari perjantaina 15.10.2021 klo 18.

Entisen karaokebaarin alue on kokenut täyden muodonmuutoksen ja Vastarannan tyylikkäät uudet tilat palvelevat nyt vieraita monipuolisesti niin aamiaisesta lounaaseen kuin aina illanviettoon saakka. Viinibaarissa voi nauttia aperitiivit ennen ruokailua, jäädä lasilliselle ruoan jälkeen tai viettää kiireettömästi iltaa. Vastarannan uusi viinibaari on rento paikka, jossa on sydämellinen palvelu ja välitön tunnelma.

”Olemme iloisia, että pääsemme vihdoin avaamaan Vastarannan ovet uudestaan. Ajatus viinibaarin perustamisen taustalla on ollut yksinkertainen: haluamme tarjota vieraillemme laadukkaita viinejä mukavassa ympäristössä. Viinibaari täydentää erinomaisesti Kaarlen ravintolakokonaisuutta”, kertoo ravintolapäällikkö Katja Junkkila.

Ravintola Vastarannan ruokalista sisältää harkitun valikoiman kotimaisia klassikoita, aina tuoreista raaka-aineista valmistettuna. Se tarjoaa erinomaista, konstailematonta ruokaa.

Osuuskauppa KPO

Lisätietoja: Katja Junkkila, ravintolapäällikkö