Tii-Maria Romarille KPO:n stipendi


8.5.2009

Tii-Maria Romarille KPO:n stipendi

Vaasalainen alppihiihtäjälupaus Tii-Maria Romar on valittu Osuuskauppa KPO:n Nuori Lupaus -stipendin saajaksi. Stipendin suuruus on 1 000 euroa. ”Osuuskauppa KPO haluaa tukea oman alueensa lahjakkaita, kansainväliselle huipulle tähtääviä urheilun, taiteen tai tieteen lahjakkuuksia. Potentiaalisia hakijoita oli useampia, mutta Tii-Marian valinta oli lopulta selkeä”, kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

Vaasalainen Romar on vakiinnuttanut asemansa Suomen alppimaajoukkueessa ja tähtää ensi vuonna hyviin sijoituksiin Vancouverin Olympialaisissa. Romar nousi Suomen alppimaajoukkueeseen 14-vuotiaana kaudella 2001- 2002. Useiden loukkaantumisten jälkeen Romar nousi takaisin maajoukkueeseen ja laski Levin maailmancupissa 2008 uransa ensimmäiset maailmancup-pisteet olemalla 22. Tätä seurasi 2. sija Funäsdalenin eurooppacupissa.

Osuuskauppa KPO:lla on nuorille toimialueen lupauksille suunnattu stipendijärjestelmä. KPO:n Nuori Lupaus -stipendi on tarkoitettu alle 25-vuotiaille kansainväliselle huipulle tähtääville henkilöille tai ryhmille, jotka ovat kotoisin tai asuvat KPO:n toimialueella. Stipendiä voi hakea urheilun, tieteen tai taiteen edustaja, jolla on selkeät tavoitteet ja päämäärät omalla alallaan. Ensimmäinen stipendin saaja oli veteliläinen hiihtäjä Kalle Lassila.

Stipendin hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.s-kanava.fi/kpo

 

Lisätietoja

toimitusjohtaja Arttu Laine

asiakkuuspäällikkö Kaisa Lukkarinen