Teerijärven S-market uudistuu täysin ja muuttuu Saleksi


20.2.2019

Osuuskauppa KPOn Teerijärven myymälässä on käynnissä uudistus, jonka aikana nykyinen myymälä uudistetaan täysin kaikkien kalusteiden, miljöön sekä tekniikan osalta, energiatehokkuus huomioiden. Kesän aikana myös kiinteistön ulkopuoli saa uuden ilmeen. Myymälä palvelee asiakkaita normaalisti myös uudistuksen ajan. Sisätilojen uudistus valmistuu huhtikuun alussa, jolloin myös myymälän liikeidea muuttuu Saleksi.

Uudistuksen jälkeen myymälän valikoima tulee vastaamaan Teerijärven alueen asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Uusi kalustaminen mahdollisti myös valikoiman merkittävän laajentamisen; erityisesti tuoretuotteiden ja pakasteita osalta. Kaupassakäynti helpottuu ja nopeutuu entisestään. Myymälän aukioloajat ovat: ma – la klo 7.00 – 21.00 ja su klo 12.00 – 18.00. Teerijärveltä löytyvät jatkossakin seuraavat lisäpalvelut: S-Pankin asiointipiste, Veikkaus sekä Postin palvelut.
 
”Kehitämme valikoimaa ja saatavuutta, jotta valikoima on jatkossakin kattava ja lisäystä saadaan juuri niihin tuoteryhmiin, joita asiakkaamme ovat toivoneet ja myymälästä ostavat” toteaa S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.