Tarinoita lastensairaalasta


16.5.2014

Nykyinen Lastenklinikka valmistui vuonna 1946. Vuosikymmeniin mahtuu paljon tarinoita seinien sisältä. Kerro oma tarinasi ja osallistu uuden lastensairaalan keräykseen.

Uuden lastensairaalan on määrä valmistua Helsinkiin vuonna 2017. Sairaalassa hoidetaan vaikeasti sairastuneita lapsia ympäri Suomen. Rakentamista varten kerätään lahjoituksia yksityishenkilöiltä sekä yrityksiltä. Tavoitteena on saada kokoon 30 miljoonaa, joista 23,7 miljoonaa on kasassa. S-ryhmä tukee perustajalahjoittajana uuden lastensairaalan rakentamista yhteensä miljoonalla eurolla neljän vuoden aikana.

Lapsen sairastuminen on jokaiselle perheelle oma kokemuksensa, jonka merkitystä ulkopuolisen on vaikea käsittää. Näitä tarinoita jakamalla tuen tarve uudelle lastensairaalalle on helpompi ymmärtää. Sivustolla 2miljoonaatarinaa.fi voi kertoa omia tai läheisen kokemuksia Lastenklinikalta ja Lastenlinnasta tekstein, videoin, kuvin sekä piirustuksin. Toisille käynti Lastenklinikalla on ollut lyhyt, toisille pidempi ja joidenkin tarina on päättynyt sairaalan seinien sisälle. Kaikille hyvä hoito ja sen mahdollistavat tilat ovat tärkeitä.

Katso, mitä Kia kertoo onnettomuudestaan ja tutustu muiden tarinoihin tai jaa omasi. Kertomalla tarinasi voit osallistua Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -megakonsertin Golden Circle -lippujen arvontaan.

Sivustolla pääset myös lahjoittamaan oman osuuskauppasi ylläpitämään Uusi Lastensairaala 2017 -digilippaaseen.