Sporttiryhmien suosikki Kaarle Kokkolassa


24.4.2017

Suuntautuuko pelireissu Keski-Pohjanmaalle tai onko Kokkola sopivasti matkan varrella? Tulkaa meille, Original Sokos Hotel Kaarleen!

Original Sokos Hotel Kaarle sijaitsee Kauppatorin laidalla aivan urheilutalon, jäähallin ja keskuskentän läheisyydessä. Kipparihalli ja Santahaan urheilualue sijaitsevat 2,5 km päässä hotellista. Busseilla pääsee aivan pääovien eteen ja bussien ilmaiset pysäköintipaikat sijaitsevat hotellin vieressä.

Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa sporttiryhmille mukavan majoituksen, maistuvat ruokailut ja iltapalat –voit tilata helposti vaikka sporttiboxin mukaan matkalle tai pelipaikalle.

Sporttihinnasto:

Sporttimajoitus alk. 39 €/hlö/vrk/2hh

Sporttimenut 14,50 €/hlö

Sportti-iltapala 8,90 €/hlö

Sporttiboxi 6,90 €/hlö

Original Sokos Hotel Kaarlessa on tarjolla asiakkaille iltaisin asiakassaunat sekä koko päivän käytössänne kuntosali. Pelipalaverikin onnistuu tiloissamme veloituksetta sellaisen ollessa vapaana. 

Hotellimme tukee myös urheilutoimintaa alueellamme, ohessa pieni esimerkki yhdestä lajiliittokumppaneistamme:  

GBK-Tigers

”GBK- Tigers on kokkolalainen pääosin kehitysvammaisista koostuva, jalkapalloa harrastava joukkue. Aloitimme säännöllisen toiminnan tammikuussa 2004. Pelaajia joukkueessa on tällä hetkellä yli kolmekymmentä. Kokkolalaisten pelaajien lisäksi osa pelaajista tulee Himangalta, Kannuksesta, Kruunupyystä ja Pietarsaaresta. Harjoittelemme kahdesti viikossa kesällä ja talvella. Pelimatkoja teemme ympäri suomea. Oulu, Vaasa, Seinäjoki, Pietarsaari, Helsinki, Hämeenlinna, Tampere ja Jyväskylä ovat pelaajillemme muodostuneet jo tutuiksi pelikaupungeiksi joissa pelataan jokavuotisia turnauksia. Ulkomailla kohteemme ovat olleet Tromssa Norjassa, Fredericia Tanskassa ja Uumaja Ruotsissa. Uusia kohteita suunnitellaan ahkerasti.

 Erityisryhmien SM- sarjaan osallistumme kahdella joukkueella. Soft- joukkueella, jossa meidän pienimmät ja ehkä vähän hitaammat ottavat tuntumaa peleihin. SM- joukkue koostuu vähän nopeammista ja kehittyneempien pelaajien ryhmästä. Tavoitteena molemmilla joukkueilla on pelaaminen mahdollisimman hyvin ja nauttia niistä pienistä onnistumisista. Sosiaalinen kanssakäyminen, toisen pelaajan huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat myös tärkeitä asioita joukkueessa. Pelireissuilla opitaan pienin askelin omatoimiseen olemiseen. Kaikki saavat pelata tasapuolisesti ja nauttia pienistä onnistumisistaan, eikä voittaminen ole pääasia. Hyvät tukijat mahdollistavat meidän toimintamme jatkossakin. Kiitos!

Ensi kesän Kokkola Cup 2017 erityisryhmän sarja on nimetty ”KAARLE SPECIAL OLYMPICS” sarjaksi.”

Lisätietoja joukkueesta löytyy täältä GBK-Tigers
 

Tutustu hotelleihimme: Original Sokos Hotel Kaarel Kokkola

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, Puh. 020 1234 600 tai suoraan hotellimme myyntipalvelusta +358 20 780 89 00.

Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä hotellivarausta tehdessäsi. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.