Sokos Hotels kehittää sähköistä sisään- ja uloskirjautumista


30.11.2016

Sokos Hotellien digitaaliset palvelut asiakkaille kehittyvät. Ensimmäisessä vaiheessa pilotoidaan sähköistä sisäänkirjautumista S-Card-asiakkaille.

Online check-in -pilotti on käynnistynyt Porin Original Sokos Hotel Vaakunassa ja Oulun Original Sokos Hotel Arinassa. Kaikki S-Card-asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksen verkkosivujen Oma S-Card -palvelun kautta, voivat nyt kirjautua näihin hotelleihin jo etukäteen sisään esimerkiksi puhelimellaan ja nopeuttaa siten hotelliin saapumistaan.

Palvelulle uskotaan olevan kysyntää varsinkin ruuhka-aikoina. ”S-Card-asiakkaat ovat uskollisia kanta-asiakkaitamme. Haluamme palvella heitä paremmin ja tarjota vaihtoehtoisen tavan kirjautua hotelliin. Uskomme, että saamme heiltä myös arvokasta palautetta palvelun kehittämiseksi.” Sokos Hotellien konseptipäällikkö Markus Siitonen kertoo.

Online check-in on mahdollinen aikaisintaan majoituspäivän aamuna klo 5, ja viimeistään se tulee tehdä tuntia ennen hotelliin saapumista. Kun kirjautuminen on tehty, asiakas saa tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen kirjautumisen onnistumisesta. Hotellin vastaanotossa online check-in -asiakkaille on varattu oma piste, josta asiakas noutaa avaimensa.

Porin Original Sokos Hotel Vaakunassa sähköinen kirjautuminen on ollut mahdollista nyt parin viikon ajan. Kokemukset ovat pääosin positiivisia, ja hyviä kehitysehdotuksiakin on saatu. ”Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Henkilökuntamme neuvoo mielellään uuden palvelun käytössä,” Vaakunan hotellipäällikkö Riina Ojanen vinkkaa.  

Online check-in ei ole syrjäyttämässä perinteistä sisäänkirjautumista hotellin vastaanotossa. Palvelua kehitetään asiakkaiden ja henkilökunnan käyttökokemusten pohjalta. ”Jos olet tulossa lähiaikoina Poriin tai Oulun Arinaan, ja olet S-Card-asiakas, kannattaa tehdä varaus Oma S-Card -sivun kautta.” suosittelee Siitonen.

Joulukuussa 2016 mukaan tulee ensimmäinen hotelli pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2017 online check-in laajenee yhä useampaan hotelliin, ja sähköisen uloskirjautumisen pilotointi alkaa.

Lisätietoja

Markus Siitonen, konseptipäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 76 82739, markus.siitonen@sok.fi
Riina Ojanen, hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori, p. 041 462 5535, riina.ojanen@sok.fi

Oma S-Card -palvelu: www.sokoshotels.fi/omascard