Sokos Hotellit ja Laurea kehittävät entistä parempia hotellihuoneita


7.9.2016

Sokos Hotels ja Laurea-ammattikorkeakoulu ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena Sokos Hotellien hotellihuoneita kehitetään entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin vastaaviksi.

Hotellihuoneiden kehitys alkaa työpajoilla, joihin haetaan nyt asiakkaita antamaan palautetta ja vaikuttamaan tuleviin valintoihin. Työpajat pidetään pääkaupunkiseudulla syys–lokakuun vaihteessa.

”Haemme uusia ajatuksia ja tapoja tehdä hotellihuoneesta entistä toimivampi ja mukavampi kokemus erilaisille asiakkaillemme” Sokos Hotellien kehityspäällikkö Hanna Riihimäki kertoo. ”Työmatkailijoilla, perheillä ja toisaalta pariskunnan hemmotteluviikonloppua viettävillä on erilaisia toiveita hotellihuoneelle. Asiakkailta saamme korvaamatonta apua ongelmakohtien tunnistamisessa sekä myös ratkaisujen etsinnässä.”

Työpajojen jälkeen ideoita työstetään Sokos Hotellien kehitystiimin ja Laurean palvelumuotoilijoiden kanssa. Tulossa on myös yksi opinnäytetyö, jolla haetaan johonkin konkreettiseen ongelmaan ratkaisu.

Haluatko mukaan kehittämään?

Miltä sinun hotellihuoneesi näyttää ja tuntuu? Millainen hotellihuone olisi täydellinen työmatkalle? Mitä huoneessa pitää olla koko perheen vauhtilomalla? Entä kaveriporukan bilereissulla? Mikä tekee kahdenkeskisestä hemmotteluviikonlopusta unohtumattoman elämyksen?

Nyt haemme osallistujia Tulevaisuuden hotellihuone -työpajoihin. Kuhunkin työpajaan kutsumme hakijoista yhteensä 10 osallistujaa. Työpajojen tunnelma on hauska ja rento, ja pääset antamaan palautetta ja vaikuttamaan tulevaisuuden valintoihin. Tavoitteena on välittää kaipaamasi tunnelma tulevaisuuden hotellihuoneisiin.

Työpajat pidetään seuraavasti:

  • Maanantaina 26.9. klo 16–19 Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki
  • Keskiviikkona 5.10. klo 15–18 Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo
  • Lauantaina 8.10. klo 9–12 Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Heräsikö kiinnostuksesi? Käy täyttämässä ilmoittautumislomake täällä: https://www.lyyti.fi/reg/Tulevaisuuden_hotellihuone_4809

Ilmoittautumiset vahvistetaan viikkoa ennen työpajoja sähköpostitse, minkä jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Sokos Hotels tarjoaa kaikille osallistujille kiitokseksi työpajaan osallistumisesta hotellilahjakortin.

Lisätietoja työpajoista ja aikatauluista: Outi Kinnunen, palvelupäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu, p. 050 3015069, coco@laurea.fi

Lisätietoja Tulevaisuuden hotellihuone -kehityksestä: Hanna Riihimäki, kehityspäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 7682715, hanna-mari.riihimaki@sok.fi