Samaan aikaan muualla: Perämeren pääkaupunki Oulu kutsuu talviselle hemmottelulomalle


1.10.2016

Oulu tunnetaan eloisana kesäkaupunkina, mutta tiesitkö, että se taipuu myös talvireissuun?

Oulu tunnetaan kiehtovana kesäkaupunkina, mutta lämpöinen kylpylävisiitti merimaiseman äärellä tekee talvesta upean. Oulu taipuu talven harrastuksiin ja rentoutumiseen, joten älä suinkaan unohda tätä Perämeren helmeä talven tultua!

 

Kaipaatko talvista tunnelmaa ja samaan aikaan rentouttavaa kaupunkilomaa? Tervetuloa virkistymään ja viihtymään Ouluun! Kaupungin tunnetuin maamerkki, Toripoliisi-patsas riemastuttaa Oulun vilkkaan torin laidalla ympäri vuoden. Piiloudu arjen kiireiltä yhdessä rakkaasi kanssa, piipahda jouluostoksille ja vietä rentouttava hemmotteluviikonloppu Break Sokos Hotel Edenissä meren äärellä. Hiihdä, ulkoile ja nauti merimaisemasta.

 

Break Sokos Hotel Edenissä rentoudut ja ruokailet merellisessä maisemassa

Perämeren pohjukassa Nallikarin rannalla sijaitsee rentouttavan talviloman resepti. Ota oma kulta kainaloon ja suuntaa leppoisalle talvilomalle Break Sokos Hotel Edeniin. Porealtaat, vesiliukumäet, saunat ja hierojat saavat sinut takuuvarmasti unohtamaan arjen askareet. Kokeile huikeaa ulkouima-allasta talvipakkasilla. Polskuttelujen jälkeen voit istahtaa ihanan raukeana ravintolaan ja katsella aavaa ulappaa lämpimän glögin ääreltä.

Joulun alusviikolla kannattaa tulla herkuttelemaan Edenin ravintola Maisemaan. Joululounaspöytä notkuu tuttuja ja vähän uudempiakin jouluherkkuja – sherrysilliä, jouluista lihamureketta, paistettua rautua ja jouluisia jälkiruokia. Upea merinäköala kruunaa jouluisen lounashetken.

Eden on nimensä mukaisesti keidas keskellä luontoa. Hiihtoladut houkuttelevat reippailemaan ja Nallikarin Talvikylä tarjoaa hauskoja ja vauhdikkaita seikkailuja jokaiseen makuun. Rohkenetko hyppäämään husky-rekeen ja antaa vauhdin viedä? Uskaliaimmat voivat kokeilla leijahiihtoa meren jäällä, rauhallisempaa ulkoilua kaipaavat voivat sen sijaan samoilla Nallikarin ympäristössä luontopoluilla metsän keskellä ja nauttia raikkaasta talvi-ilmasta.

 

Ostoskadun ytimessä on sopiva sekoitus tuttavallista oululaisuutta ja luksustunnelmaa

Original Sokos Hotel Arina on Oulun legendaarisimpia hotelleja. Kävelykatu Rotuaarin kupeessa on nukuttu, juhlittu, syöty ja nautittu elämästä jo lähes 80 vuoden ajan. Saunasviitti tarjoaa luksusta pimeän talven keskelle.

Astele aulasta suoraan kävelykadulle, jonka varrelta löydät Oulun vilkkaimmat ravintolat ja kaikki parhaat ostospaikat vaikkapa jouluostosten tekemiseen. Korttelin päässä hotellista löytyy lounaspaikaksi Rosso, ja Original Sokos Hotel Arinan yhteydessä voit syödä esimerkiksi uudessa à la carte-ravintola Frans & CamillessaKysy illallisella tarjoilijalta rohkeasti päivän annosta!

Joulun alla kannattaa suunnata Rotuaarin joulumarkkinoille. Kojut pursuavat herkullisia tuoksuja, ja joululahjaksi löytyy takuuvarmasti jotain erilaista. Ouluun on helppo matkustaa niin lentäen kuin junalla, ja Oulu on myös kätevä automatkailijalle. Hotellien henkilökunta vinkkaa mielellään lisää houkuttelevia aktiviteetteja Oulun talvessa!

 

 

Samaan aikaan muualla

Kerromme tällä palstalla, mitä kaikkea kiinnostavaa hotellimme tarjoavat perinteisten lomasesonkien ulkopuolella. Suunnittele lomasi uusin silmin!