Sale Ylivieska avataan perjantaina 13.6.2008 klo 13.00


12.6.2008

Osuuskauppa KPO:n Sale Ylivieskassa vietetään avajaisia perjantaina 13.6.2008 klo 13.00. Avauksen tulee suorittamaan Ylivieskan kaupunginjohtaja Asko Ojamäki ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine. Uusi Sale Ylivieska sijoittuu helposti asioitavaan paikkaan Ylivieskan keskustaan osoitteeseen Valtakatu 5.

Osuuskauppa KPO on menestynyt Ylivieskassa hyvin ja paikkakunnan kauppapalveluita halutaan parantaa entisestään. Salen valikoimiin kuuluu kattava päivittäistavaravalikoima sekä hyvä valikoima päivittäis-käyttötavaroita. Uusi Sale Ylivieska tulee tarjoamaan ajanmukaisia kauppapalveluja niin keskustan asukkaille kuin ohikulkijoillekin.

Uuden Salen pinta-ala on noin 477 neliötä ja myyntiala noin 350 neliötä. Sale Ylivieska on rakennettu viimeisimmän market-kaupan osaamisen mukaan. Asiakastilat ovat avarat sekä valoisat ja katutason sisäänkäynti automaatti-ovineen varmistaa asioinnin helppouden ja mukavuuden.

Sale Ylivieska palvelee asiakkaitaan kaikkina viikonpäivinä. Myymälä on avoinna arkisin 8 – 21, lauantaisin 8 – 18 sekä sunnuntaisin 12 – 21. Sale Ylivieska työllistää myymäläpäällikkö Anne Raution lisäksi 6 työntekijää.

Sale Ylivieskan investointi oli yhteensä noin 1,2 M€.

Osuuskauppa KPO on jo yli 82.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen palvelujen ja toimipaikkaverkoston kehittämiseen. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.

Sale Ylivieskan lisäksi tämän vuoden investointikohteisiin kuuluu mm. aiemmin tänä vuonna avattu Sale Korsnäs, kesäkuussa avattava Sale Koivulahti sekä rakenteilla oleva Vöyrin uusi S-Market ja näiden lisäksi tulemme tekemään kuluvan vuoden aikana mittavia kalustouudistuksia useissa kauppapaikoissa.

Sale Ylivieskan avausta juhlistetaan kahvilla leivosten kera. Tervetuloa!

 

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja

Jarmo Palola

Sale-ryhmän johtaja

0400 – 389 460

jarmo.palola@sok.fi