Sale Vestersundsby avattiin 30.3.2012


30.3.2012

Sale Vestersundsby avattiin 30.3.2012

Osuuskauppa KPO avasi 30.3.2012 uuden Salen Pietarsaareen osoitteeseen Santapellontie 2. Sale Vestersundsbyn avasivat Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Peter Boström ja KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

   
Uusi Sale on edullinen, tuore ja helppo asiointipaikka joustavin aukioloajoin. Myymälä työllistää päällikön lisäksi 5 henkilöä. ”Sale parantaa Vestersundsbyn alueen palvelutarjontaa ja tarjoaa asiakkaille monipuolisen ja laajan valikoiman päivittäistavaroita ja päivittäiskäyttötavaraa” toteaa Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Rakentamisessa on kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyyteen sekä energiatehokkuuteen. Kiinteistössä on mm. kylmälaitteiden lämmöntalteenotto lattialämmitykseen sekä runsaasti led-valaisimia. Lämmitysjärjestelmänä kiinteistössä on ympäristöystävällinen kaukolämpö.

KPO on viime vuosina vahvasti kehittänyt lähikauppaverkostoaan, muutaman viime vuoden aikana on avattu kaksitoista uutta Sale myymälää. Pietarsaaren alueen palvelutarjontaa paransivat merkittävästi jo viime vuonna avatut S-market Larsmo ja ACB Pietarsaari. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.