Sale Uusikaarlepyy avattiin


10.1.2019

Sale Uusikaarlepyy avattiin tänään Uudenkaarlepyyn keskustaan, osoitteeseen Topeliuksenpuistikko 5. Sale täydentää alueen palvelutarjontaa monipuolisella valikoimalla sekä pitkillä aukioloajoilla. Myymälää olivat avaamassa kaupunginjohtaja Mats Brandt ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Osuuskauppa KPO osti osakehuoneiston Uudenkaarlepyyn keskustasta viime syksynä ja liiketilan uudistus käynnistettiin saman tien. Tiloissa on tehty mittava remontti, jossa sisätilat uusittiin täysin. Kiinteistötekniikka ja myymälätilan kaikki kalusteet uusittiin sekä valaistus vaihdettiin led-valaisimiin.

Myymälässä on poikkeuksellisen laaja valikoima Sale-myymäläksi ja asiakkaita palvelee myös postin pakettiautomaatti. Sale Uusikaarlepyy työllistää myymäläpäällikön lisäksi 6 henkilöä.

”Sale-ketju on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Tänään avattu myymälä on KPO:n 31. Sale-myymälä. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään”, toteaa S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.