Sale Pännäinen harjakorkeudessa


9.10.2015

Sale Pännäisten harjannostajaisia vietettiin tänään 9.10.2015. Salen ja ABC-polttoaineautomaatin rakennustyöt aloitettiin kesällä ja Osuuskauppa KPO:n 28. Sale-myymälän avajaisia tullaan viettämään vielä ennen joulua. Myymälä rakentuu keskeiselle paikalle Sursikin koulun ja urheilualueiden lähelle. Sale tulee työllistämään noin 6 henkilöä.

”Pännäisten alueelta on aiemmin puuttunut kauppapalvelut, joten Sale on alueelle odotettu ja toivottu lisä. Ostokset ja tankkaukset voi jatkossa hyvin tehdä omassa Salessa eikä tarvitse lähteä kauemmaksi ostoksille” toteaa Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Myymälään tulee n. 400 neliötä myyntialaa – myymälä on avara, valoisa sekä vaivaton asioida. Pihaan tulee lähes 100 parkkiruutua. Rakennusteknisesti kiinteistö edustaa alan viimeisintä tekniikkaa. Salen lämmitysjärjestelmäksi tulee kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä toteutetaan aivan uudella järjestelmällä, jossa käytetään kokonaan luonnollista kylmäainetta. Valaistus toteutetaan energiatehokkaalla led-valaistuksella. Rakennusurakoitsijana toimii Rakennusliike Sorvoja Oy Oulaisista ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta