Sale Pännäinen avattiin 10.12.2015


10.12.2015

Pedersören Pännäisiin avattiin tänään Osuuskauppa KPO:n 28. Sale-myymälä sekä ABC-polttoaineautomaatti. Uusi myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Sursikin koulun ja urheilualueiden lähellä.

Myymälässä on n. 400 neliötä myyntialaa – myymälä on avara, valoisa sekä vaivaton asioida. Pihaan tulee lähes 100 parkkiruutua ja ABC-polttoaineautomaatti on kätevästi samalla tontilla. Sale Pännäinen palvelee asiakkaitaan laajoilla aukioloajoilla: ma–la 7–21 ja su 10-21.

”Salen myötä Pännäisten alueelle saatiin puuttuneet, pitkään kaivatut lähipalvelut . Uusi Sale on edullinen, tuore ja helppo asiointipaikka laajoin aukioloajoin” kiteyttää Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Sale työllistää päällikkö Tomi Pakarisen lisäksi 5-6 työntekijää. KPO on investoinut Sale-ketjuun merkittävästi viime vuosina. Sale-ketju on työllistänyt n. 140 henkeä lisää viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

Rakennusteknisesti kiinteistö edustaa alan viimeisintä tekniikkaa. Salen lämmitysjärjestelmänä on kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Myymälän kylmäjärjestelmä on toteutettu aivan uudella järjestelmällä, jossa käytetään kokonaan luonnollista kylmäainetta. Valaistus on toteutettu energiatehokkaalla led-valaistuksella. Rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Sorvoja Oy Oulaisista ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.